The Great Escape

0

Cu supermodelul Andreea Diaconu pe coperta, editia mai-iunie descifreaza secretele unui stil inconfundabil in trei pictoriale produse de echipa Harper’s BAZAAR Romania si in sectiunea de personal style, mai extinsa ca oricand.

Gratioasele si frivolele rochii 60s – lejere sau sculptate pe corp – si propunerile deux-pièces impecabil croite sunt optiunile de rigueur ale acestei veri. Le veti descoperi intr-un pictorial cu Andreea Diaconu si Stefania Grosu, fotografiate de Oltin Dogaru.

A Shape to Remember. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Oltin Dogaru

 

Farmecul discret al tinutelor in alb si negru reinterpretate in cheie sport este surprins de Alex Galmeanu intr-un alt pictorial din revista.

Cool Hunting. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Alex Galmeanu

 

Tot in aceasta editie va propunem sa luati avant in noile propuneri stilistice ce imbina croielile arhitecturale, accentele stralucitoare si culorile vibrante cu o atitudine triumfalista.

Cu capul in nori. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Alina Negoita

 

Carine Roitfeld, global fashion director al Harper’s BAZAAR, semneaza un nou editorial de moda pentru revista, incluzand celebrele modele Irina ShaykSenait GideyTilda Lindstam si Soo Joo Park. Cele 16 pagini, parte din seria “Carine on the Collections”, pun in lumina piese-cheie din colectiile pre-fall 2013.

Cresa animalelor. Realizat de Carine Roitfeld. Fotografii de Sebastian Faena. Creative Direction: Stephen Gan

 

Dupa ce veti afla secretele de stil ale lui Iris Apfel, cea mai chic nonagenara pe care o cunoastem, aprofundati tema „fascinanta la orice varsta” in paginile de beauty, in care patru cunoscatoare de varste diferite – Anca Rusu, Sonia Argint-Ionescu, Oana Cuzino si Leslie Hawke – divulga ritualurile lor de frumusete si in care reunim cele mai eficiente produse de makeup cu rol antiaging & masaje faciale cu efect de lifting.

 

Pregatiti-va de vara cu topul celor mai eficiente diete de incercat acum, cu destinatii departe de lumea dezlantuita si cu adresele secrete impartasite de trei femei stylish care traiesc la Paris, Milano si New York: Isabel Marant, Adelina Chivu, respectiv Otilia Aionesei.

 

Calatoria continua in sanctuarul parizian al lui Christian Louboutin, plin de comori achizitionate la licitatii sau adunate in timpul voiajelor sale, in atelierul londonez al lui Vivienne Westwood, „ultimul punkist”, dupa cum se descrie ea insasi, si in universul artistic al lui Mircea Cantor, care explica pentru BAZAAR modul sau „tantric de a aborda arta” prin intermediul lucrarilor expuse la MNAC, in cea mai ampla prezentare de pana acum a operei sale.

 

Noul BAZAAR va intermediaza si intalnirea cu: Zaha Hadid (unul dintre cei mai renumiti arhitecti din lume in prezent), Andreea Esca (gazda rubricii De ce sa nu…? din aceasta editie), Mirela Bucovicean (in ipostaza de gazda a unei petreceri fashionable), Kate Morton (al carei nou roman, Orele indepartate, tocmai a aparut in limba romana, la Humanitas Fiction), David Gordon Green (castigatorul Ursului de Aur pentru regie la Berlinala, cu filmul Prince Avalanche, pe care-l puteti vedea la TIFF), Alexandra Pirici & Manuel Pelmus (care prezinta detaliile proiectului extrem de interesant pe care-l vor inscena in Pavilionul Romaniei de la Bienala de Arta de la Venetia) si noile nume din industria de moda & beauty.

Lectura placuta!

Editia Harper’s BAZAAR mai-iunie 2013, acum la toate centrele de presa!
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here