The News: inspirații hot pentru ultimile zile de vară

0

Designeri pe val, cele mai noi obsesii vestimentare și tendințele care contează în acest sezon.

ÎN CERC

Remarcabil şi de impact – printul grafic cu buline revine în atenție. Pentru un plus de modernitate, purtați aceste piese cu alură vintage alături de accesorii edgy, precum o pereche de ochelari de soare Gucci cu linii retro-futuriste.

Recreați un look similar cu cel surprins la Săptămâna Modei din Milano cu ajutorul următoarelor piese:

Pantofi Prada, Mengotti, 3.200 Lei; Ochelari Gucci, 1.400 Lei; Rochie A.W.A.K.E., net-a-porter. com, 602 Euro; Geantă Diane von Furstenberg, Distinto Couture, 1.400 Lei; Clamă pentru păr Gucci, 1.650 Lei

STATEMENT DUBLU

Asistăm la o adevărată explozie de denim pe podiumurile acestui sezon. Abordați acest trend din plin, optând pentru ținute în varianta total look, precum cele văzute în colecțiile Stella McCartney, Fendi și Nina Ricci. AdăugațI o pereche de mules cu toc mic, pentru efecte fabuloase.

Recreați un look similar cu cel propus de Stella McCartney cu ajutorul următoarelor piese:

Cămaşă Calvin Klein Jeans, Collective, 699 Lei; Jeanşi Calvin Klein Jeans, Collective, 799 Lei; Mules Musette, 449 Lei

LAND OF LIGHT

Cu detalii romantice, influențe câmpeneşti şi un aer de vacanță perpetuă, noul boem se dezvăluie în cheie ultrafeminină şi totodată contemporană. Ne-au atras atenția în special salopetele din in sau poplin cu broderie şi mixurile de pantaloni cu talie înaltă şi cămaşă. Purtați-le alături de accesorii din materiale naturale, precum rafia, lemnul sau sfoara – probabil cele mai şic alegeri ale sezonului.

Recreați un look similar cu cel propus de Zimmermann cu ajutorul următoarelor piese:

Cercei Alighieri, matchesfashion.com, 381 Euro; Cămaşă Red Valentino, Sport Couture, 2.190 Lei; Geantă Max Mara, 3.709 Lei; Pantaloni Loewe, Mengotti, 3.200 Lei; Mules Zara, 149 Lei

Citiți și: “The News: directiile de urmat ale sezonului in curs”!

Foto: Imaxtree, Guliver/Getty Images, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here