The Style: 3 tendințe de îmbrățișat în vara 2019

0

Reguli de bună purtare, expert shopping tips şi cele mai hot idei de împrospătare a garderobei. Stilul personal începe aici!

Genți geometrice

Codul utilitar din acest sezon face pereche bună cu o geometrie sleek a genților, ce nu se încadrează în formele convenționale. Variantele trapezoidale, în special, ne cuceresc prin minimalismul rafinat și prin efectul extrem de stylish pe care-l oferă ținutei.

Piese cu care puteți recrea această direcție:

Jil Sander, matchesfashion.com, 5.590 Lei; Mango, 179 Lei; Loewe, Mengotti, 10.235 Lei ; Sportmax, Max Mara, 2.259 Lei

Boiler Suits

Confortabile și cool, salopetele din in, bumbac sau twill sunt întruchiparea șicului effortless în acest sezon. Pot fi piesa-cheie pentru un look relaxat de birou, dar sunt și soluția când vă grăbiți să ieșiți în oraș. Încercați o abordare creativă și accesorizați cu ochelari de soare funky.

Piese cu care puteți recrea această direcție:

Salopetă COS, 450 Lei; Ochelari Gucci, 1.430 Lei; Salopetă H&M, 279 Lei

Gata de safari

Un melanj de elemente sporty și utilitare definește acest look potrivit și pentru jungla urbană, și pentru o aventură pe tărâmuri îndepărtate.

Piese cu care puteți recrea această direcție:

Salopetă Brunello Cucinelli, 11.895 Lei; Ceas Swatch, Cellini, 420 Lei; Pantaloni scurți Sacai, net-a-porter.com, 580 Euro; Ochelari Kaleos, sunglasscurator.com, 908 Lei; Pălărie Reinhard Plank, matchesfashion.com, 920 Lei; Bluză H&M, 159 Lei; Jachetă Proenza Schouler, net-a-porter.com, 1.285 Euro; Sandale Chloé, Mengotti, 2.355 Lei; Geantă Gerard Darel, 1.550 Lei

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “The Style: 3 tendințe de abordat la început de iunie”!

Foto: Guliver/Getty Images, Imaxtree, prin amabilitatea brandurilor; Colaje: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here