The Style: 3 ținute cool pe care le puteți recrea cu piese din magazine

0

Fotografiile de street style oferă de fiecare data multiple idei în materie de combinații vestimentare. Iar imaginile surprinse la Săptămânile Modei din anul ce tocmai s-a încheiat nu fac excepție de la regulă. În materialul de mai jos veți descoperi 3 ținute cool de iarnă, dar și piesele cu care le puteți recompune.

Suprapuneri de efect

Puneți în evidență cardiganul cu împletituri geometrice purtându-l alături de o cămașă cu guler supradimensionat și un mantou cu imprimeu în carouri moderniste. Pentru o apariție modernă și fresh, adăugați kitten heels și o geantă compactă, de inspirație vintage.

Recreați ținuta surprinsă la Săptămâna Modei de la Paris cu ajutorul următoarelor piese:

Cercei Pandora, 319 Lei, Cardigan Miu Miu, miumiu.com, 1.100 Euro, Geantă Louis Vuitton, 9.500 Lei, Cămașă Gucci, 4.425 Lei, Pantofi Prada, Mengotti, 4.108 Euro

Mad for Plaid

Echilibrați un mantou impozant cu piese din zona athleisure, precum un hanorac și o pereche de colanți. Definitivați ținuta cu o geantă petite și botine metalizate, pentru o doză suplimentară de cool.

Recreați ținuta purtată de Linda Tol cu ajutorul următoarelor piese:

Hanorac Reserved, 299 Lei, Botine Saint Laurent, Mengotti, 3.703 Lei, Mantou Brunello Cucinelli, preț la cerere, Geantă Mango, 299 Lei

Pantsuit Nation

Nu doar o variantă pentru garderoba office, costumele în carouri arată extrem de sofisticat alături de o helancă fină și accesorii sleek, precum o geantă medie din piele ștanțată și o pereche de ochelari cu rame negre.

Recreați ținuta purtată de Giedrė Dukauskaitė cu ajutorul următoarelor piese:

Sacou Mango, 299 Lei, Helancă COS, 275 Lei, Ochelari Max Mara, 988 Lei, Geantă Max Mara, preț la cerere

Articol apărut în numărul de decembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Antiage zi: noile formule ale tinereții”!

Foto: Guliver/Getty Images, Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor, Colaje: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here