The Style: 3 ținute de luat ca reper pentru perioada următoare

0

Reguli de bună purtare, expert shopping tips şi cele mai hot idei de împrospătare a garderobei. Stilul personal începe aici!

Noul utilitar

Situată la confluența dintre feminin și masculin, utilitar și elegant, uniforma sezonului este mai șic ca oricând. Nuanțele pastelate și accesoriile fine, precum perlele, formează un contrast de efect cu siluetele funcționale. Optați pentru un costum supradimensionat și purtați-l cu accesorii ce au revenit glorios în modă: o pălărie bucket și o geantă baguette.

Piese cu care puteți recrea această direcție:

Cercei Imalinz, imalinz.com, 480 Euro; Sacou Helmut Lang, farfetch.com, 732 Euro; Pălărie Mango, 69 Lei; Pantaloni Helmut Lang, farfetch.com, 478 Euro; Geantă By Far, net-a-porter.com, 320 Euro; Pantofi Balenciaga, Mengotti, 3.565 Lei

Cargo Pants: casual vs. elegant

De nelipsit din recuzita utilitară este o pereche de pantaloni cargo. În zilele relaxate, încercați variante XXL, cu multe buzunare, ce vor căpăta noi valențe împreună cu o cămașă ultralejeră din mătase. Pentru un efect mai sofisticat, orientați-vă către pantaloni cargo cu croială clasică pe care să-i purtați cu o vestă de inspirație sartorială și pantofi cu toc.

Piese cu care puteți recrea ținuta purtată de Stella Tennant:

Bluză H&M, 399 Lei; Pantaloni Ganni, net-a-porter.com, 279 Euro; Pantofi sport COS, 250 Lei; Geantă Musette, 949 Lei

Piese cu care puteți recrea ținuta purtată de Negin Mirsalehi:

Vestă Christian Dior, dior.com, 2.750 Euro; Pantaloni Christian Dior, dior.com, 1.250 Euro; Geantă The Row, net-a-porter.com, 1.050 Euro; Pantofi Max Mara, 2.649 Lei; Ochelari Gucci, 1.500 Lei

Citiți și: “The Style: 3 tendințe de abordat la început de iunie”!

Foto: Guliver/Getty Images, Imaxtree, prin amabilitatea brandurilor; Colaje: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here