The Style: Kasia Brzozowska

0

În lookurile responsabilului de marketing și comunicare pentru H&M România, tunicile cu imprimeuri, pantalonii evazați cu talie înaltă și turbanele sunt elemente-cheie.

Fascinată de Orientul Mijlociu , Kasia îşi îndreaptă atenția în acest sezon către imprimeuri şi franjuri. „Sunt extrem de norocoasă să lucrez pentru H&M, care îmi oferă constant un trend care să mă inspire – de exemplu, în curând vom avea o nouă colaborare cu renumita casă britanică GP & J Baker, cunoscută pentru imprimeuri textile şi tapet, iar luna trecută am lansat colecția H&M LDT, compusă din caftane, rochii vaporoase şi seturi din materiale fluide.” Când construieşte o ținută, porneşte de la parfum. El îi defineşte starea pentru ziua sau ocazia respectivă şi apoi îşi creează o poveste cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă. Kasia e un fan al bijuteriilor orientale, dar ceasul rămâne cea mai inteligentă investiție. „Asta-i concluzia la care am ajuns după ce am locuit în Elveția. Punctualitatea nu este încă punctul meu forte, dar cred în piese de rezistență, nemuritoare: în cazul meu, un Rolex.”

Regula mea fashion: „Niciodată nu e prea mult.”

Lista de shopping:

Rochie Anjuna, matchesfashion. com, 4.385 Lei; Rochie H&M, 375 Lei; Cercei FREYWILLE, 3.830 Lei; Fustă Etro, Mengotti, 6.987 Lei; Top H&M, 129 Lei; Ceas Lady Datejust 28, Rolex, preţ la cerere; Pantaloni Twinset, 984 Lei; Colier Liu Jo, 600 Lei; Geantă Sensi Studio, matchesfashion.com, 1.400 Lei; Rochie Etro, Mengotti, 14.356 Lei; Mules Alberta Ferretti, Distinto Couture, 2.600 Lei

Articol apărut în numărul de iulie – august al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “The Style: Irina Moroșanu”!

Foto: Oltin Dogaru; Makeup: Tania Cozma

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here