The Style: Oana Tudoran

0

Deciziile vestimentare ale Oanei, performance artist, dansatoare și scriitoare, se bazează adesea pe o stare, un vis sau o imagine.

„În ceea ce mă privește, compunerea unei ţinute este mai puţin ghidată de considerente practice. Prefer să construiesc ceva pentru a mă mulţumi pe mine, pentru a-mi satisface o curiozitate sau o nevoie simplă şi imediată, indiferent de situaţia pentru care mă îmbrac sau de locul în care merg. Felul în care o ţinută este îmbrăcată, apoi dezbrăcată, este, de asemenea, important”, spune Oana.

Se descrie şi ca un cumpărător emoţional, care păstrează doar ceea ce iubeşte. „Îmi place însă când alţii iau decizii practice pentru mine, mi se pare o formă de romantism”, adaugă ea. Cămăşile albe cu mâneci bufante, „de secretară de şcoală generală din anii ’90”, şi jeanşii vintage distruşi sunt câteva dintre piesele care-i caracterizează stilul, iar pentru accesorizare se bazează pe cerceii observabili de la distanţă, purtaţi cu părul ud dat după urechi, şi pe o curea cu o cataramă distinctivă, suprapusă unor jachete, furouri sau halate.

Regula mea fashion: „Defectele sunt seducătoare. Coerența absolută e adesea un eșec al imaginației.”

Lista de shopping:

Rochie Gucci, 4.565 Lei; Rochie Loewe, net-a-porter.com, 3.200 Euro; Cercei Balenciaga, Mengotti, 1.700 Lei; Bluză See by Chloé, Sport Couture, 1.117 Lei; Cămaşă Mango, 99 Lei; Jeanşi Levi’s, 409 Lei; Jeanşi Diesel, 610 Lei; Inel Teilor, 5.228 Lei; Geantă Alyx, farfetch.com, 203 Euro; Bluză H&M, 159 Lei; Pantofi Coliac, Casa Frumoasă Radisson Ladies, 1.947 Lei

Articol apărut în numărul de iulie – august al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “The Style: Irina Moroșanu”!

Foto: Oltin Dogaru; Make-up: Ioana Covali

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here