Thinking Fashion

0

Pregatiti-va pentru o doza fatala de stil! Cu noua editie Harper’s BAZAAR, aveti un loc in primul rand la cele mai importante show-uri pentru a afla tendintele esentiale ale sezonului, descoperiti regulile de buna purtare ale acestora si parcurgeti un ghid complet al pieselor pentru care a fost inventata expresia to die for.

Noile fashion icons Ciara, Bianca Brandolini D’Adda, Gaia Repossi si Oh Land dezvaluie cum abordeaza ideea de stil personal, Diane Kruger ne arata o perspectiva fresh asupra frumusetii, Carine Roitfeld si Karl Lagerfeld fac echipa pentru a aduce un omagiu diversitatii femeilor intr-un pictorial unic, Alexander Wang ne lasa sa patrundem in culisele povestii de dragoste infiripate intre el si legendara casa Balenciaga, iar cele mai spectaculoase creatii haute couture descind la Bucuresti gratie unor ilustratii realizate de Keszeg Agnes.

In plus, aveti intalnire cu Maria Tanase, de la nasterea careia se implinesc 100 de ani in aceasta toamna, cu Principele Nicolae, tanarul print nascut in Anglia si stabilit de un an in Romania pentru a prelua atributiile delegate de Regele Mihai, si cu Madalina Dorobantu, un personaj care imbina perfect rolul de socialite extravagant cu cel de designer in ascensiune. Lectura placuta!

Dupa dealuri. Fotografii de Oltin Dogaru. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac

Bucuresti, septembrie 2013. Ilustratii de Keszeg Agnes

Diane Kruger

Wang si Balenciaga. Fotografii de Melvin Sokolsky

Frumuseti singulare. De Carine Roitfeld. Fotografii de Karl Lagerfeld

The Look: 10 piese-cheie. Fotografii de Manole Sava. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac

BAZAAR icon: Maria Tanase. De Ioana Pelehatai

Printul fericit. Fotografii de Oltin Dogaru. Interviu realizat de Ioana Chira

The Gold & the Beautiful. Fotografie de Victor Demarchelier. Text: Ioana Vasile

 

Editia Harper’s BAZAAR Romania septembrie-octombrie 2013, acum la toate centrele de presa!

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here