(P) TIFF Unlimited x IQOS îți recomandă BEST of TIFF weekend, cu filme disponibile online gratuit

0
tiff

Așază-te confortabil în sufragerie, pentru că TIFF Unlimited, în parteneriat cu IQOS, oferă gratuit publicului din România acces la numeroase filme premiate, filme pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

Filme de artă, experimentale și clasice deopotrivă, filme din programul festivalului, dar și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România, atent curatoriate pentru a-ți aduce un plus de inspirație și stare de bine în zilele pe care le petreci în casă. Cinefil sau nu, dacă te numeri printre cei care au dificultăți în a alege  un film, TIFF și IQOS îți fac misiunea mai ușoară și îți propun, în fiecare weekend, o serie de filme din care, cu siguranță, unul va fi pe placul tău.

În perioada aceasta, mutăm proiecțiile de film din offline în spațiul virtual, într-un loc în care veți regăsi aceeași energie: TIFF Unlimited. O platformă cu filme superbe, comedii, drame, documentare, filme iubite de public, dar si titluri controversate care vă provoacă în multe feluri, în sensul cel mai bun al cuvântului. Cât #StămAcasă, găsiți aici lumi foarte diferite și poate un strop de inspirație”, ne spune Tudor Giurgiu, președintele festivalului TIFF și fondatorul platformei TIFF Unlimited.

Recomandările IQOS pentru weekend-ul BEST of TIFF pe unlimited.tiff.ro:

Belgica, în regia lui Felix van Groeningen, cu Stef Aerts, Tom Vermeir, Stefaan De Winteractori în rolurile principale, a fost Proiecția de închidere a TIFF în anul 2016.

Sinopsis: Doi fraţi, Frank şi Jo, au pierdut legătura, până când… Frank începe să lucreze în cafeneaua lui Jo. O mişcare inspirată, căci Belgica devine repede o oprire obligatorie în viaţa de noapte a oraşului. Succesul pare să nu aibă limite, cel puţin o perioadă, căci viaţa de noapte ajunge să pună stăpânire pe cei doi.

A Useful Life, în regia lui Federico Veiroj, avându-i protagoniști pe Jorge Jellinek, Manuel Martinez Carril, Paola Venditto, filmul a primit Premiul Special al Juriului TIFF în 2011.

Sinopsis: La 45 de ani, Jorge încă stă cu părinții. Timp de un sfert de secol, a facut selectia filmelor și s-a ocupat de problemele tehnice la Cinematecă. Pentru că vânzările de bilete sunt mici, cinemateca se închide, lăsându-l pe Jorge șomer.

Click aici pentru programul complet al filmelor BEST of TIFF.

Despre TIFF Unlimited:

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est. Platforma este disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 100 de titluri, actualizat constant. Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de free trial de 14 zile. Detalii pe unlimited.tiff.ro. 

 

Material susținut de IQOS. 

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți, care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here