Timothée Chalamet va debuta pe scena teatrului Old Vic din Londra în 2020

0
Timothée Chalamet va debuta pe scena teatrului Old Vic din Londra
Timothée Chalamet va debuta pe scena teatrului Old Vic din Londra

După vestea potrivit căreia urmează să ia o pauză de la cariera de actorie în film, actorul Timothée Chalamet își va transfera talentele pe scena de teatru. Actorul în vârstă de 23 de ani va debuta pe scena teatrului Old Vic din Londra, la primăvară.

Chalamet va juca alături de actrița Eileen Atkins (interpreta Reginei Maria, bunica lui Elizabeth II, în serialul The Crown) într-o adaptare a piesei 4.000 de mile, scrisă de dramaturgul nominalizat la Premiul Pultizer, Amy Herzog. Este o dramă despre familie și durere transgenerațională și îl urmărește pe Leo, un tânăr în vârstă de 21 de ani care, după ce pornește într-un turneu de ciclism care traversează țara după moartea unui prieten, apare neanunțat în apartamentul bunicii sale (Vera) din Manhattan.

Știrea a apărut după ce Chalamet a dezvăluit în octombrie că vrea să se bucure de o pauză de la actorie de film după finalizarea filmărilor pentru Little Women, care va intra în cinematografe pe 27 decembrie, remake-ul lui Dune, în regia lui Denis Villeneuve, și The French Dispatch al lui Wes Anderson.

Piesa lui Herzog a fost nominalizată la un Premiu Pulitzer în 2013, iar New York Times a declarat la vremea respectivă că piese la fel de „veridice și emoționante și fine” precum 4.000 de mile apar „o dată sau poate de două ori pe sezon, dacă avem noroc”.

Debutul lui Chalamet pe o scenă londoneză va fi unul dintre cele mai așteptate momente din teatru ale anului 2020. Starul de la Hollywood, care a apărut pentru prima dată într-un rol din Homeland, a mai fost distribuit în rolul lui Paul Atreides într-un viitor remake al lui Dune și va apărea în continuarea lui Call Me By Your Name, care se numește Find Me. Totuși 4000 de mile nu este primul rol pe o scenă de teatru pentru Chalamet, spectacolul marcând al doilea rol teatral al lui Chalamet după cel făcut în Fiul risipitor / Prodigal Son în  2016, o piesă de John Patrick Shanley, care a fost montată la New York’s Manhattan Theatre Club.

Spectacolul va avea avanpremiera pe 6 aprilie și premiera oficială pe 16 aprilie. Se va juca până pe 23 mai. Biletele devin disponibile pentru public începând cu 3 decembrie, momentan având prioritate cei care patronează teatrul, asociați și prieteni ai teatrului.

Citește și Style icon: 7 momente care îl fac pe Timothée Chalamet cel mai influent bărbat în modă

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here