Noile apariții ale Ducesei de Cambridge

0
ținutele Ducesei de Cambridge

După apariția spectaculoasă în rochia albă Alexander McQueen la Premiile Bafta, Kate Middleton ne cucerește din nou în această săptămână cu o ținută Gucci aleasă special pentru gala 100 Women in Finance desfășurată la Victoria & Albert Museum.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi redirecționate către Mentally Healthy Schools, un program lansat de Heads Together, Prinții William & Harry și fundația caritabilă a Ducesei de Cambridge. Programul își propune să ajute școlile și să sprijine bunăstarea mintală a copiilor prin oferirea de resurse online fiabile și practice.

Rochia Gucci purtată la gală a fost înlocuită de un costum din tweed la “Mental Health in Education”

La gala desfășurată aseară, ducesa de la Cambridge a purtat o rochie Gucci, un clutch Prada din catifea și o pereche de pantofi argintii Oscar de la Renta. Cerceii creați de designerul londonz Kiki McDonough au fost purtați în trecut de Ducesă și la nunta surorii sale în mai 2017.

ținutele Ducesei de Cambridge

Înainte de a merge la gala 100 Women in Finance, Kate a fost prezentă la conferința “Mental Health in Education” desfășurată tot în Londra. Pentru acest eveniment Ducesa a ales un costum din tweed Dolce & Gabanna. Ținuta sa a fost accesorizată tot cu o pereche de cercei Kiki McDonough, o pereche de pantofi din piele întoarsă Tod’s și un clutch din același material de la Mulberry. O parte din discursul susținut în cadrul evenimentului poate fi ascultat aici:

 

View this post on Instagram

 

“It is vital that we support teachers with their own wellbeing so that they can find the best level of care for all children, in their schools and communities in which they work.” — A key barrier to teachers feeling sufficiently knowledgeable and equipped to support the mental health of their pupils, and themselves, is the lack of formal training for teachers at any stage of their careers. Today The Duchess of Cambridge attended the Royal Foundation’s ‘Mental Health in Education’ conference to discuss the importance of consistent mental health teacher training, as well as the challenges facing its implementation. #MentalHealth #MentalHealthinSchools #MHinEducation 📷📽 The Royal Foundation / PA / Kensington Palace

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Citiți și: “Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie Alexander McQueen”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here