Saint Laurent și Chanel, alegerile lui Charlotte Casiraghi pentru nunta sa

0
Charlotte Casiraghi nuntă

Nepoata regretatei Grace de Monaco, Charlotte Casiraghi, s-a căsătorit în acest weekend cu producătorul francez Dimitri Rassam.

Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 7 luni și câte un copil fiecare, rezultat în urma unor relații anterioare. Toți cei trei copii au fost prezenți la ceremonia desfășurată în Monaco. Cuplul a ales drept loc pentru eveniment Prince’s Palace of Monaco, spațiul unde Grace Kelly s-a căsătorit în 1956 cu Prințul Rainer.

Special pentru această ocazie Charlotte Casiraghi a îmbrăcat o rochie mini, din brocart, semnată Saint Laurent și creată special de Anthony Vaccarello.

Cea de-a doua ținută aleasă de Casiraghi poartă semnătura Chanel, iar mirele a purtat de asemenea un costum alb. Acest look a fost accesorizat cu un colier Cartier cu diamante, primit de bunica miresei drept cadou de nuntă în 1956.

Conform publicației Brides, petrecerea post-ceremonie a avut loc în Monte Carlo Beach Hotel. Charlotte și Dimitri au fost prieteni pentru o perioadă lungă de timp, însă cei doi formează un cuplu de abia de la finalul lui 2016, când s-au întâlnit în Paris, de Crăciun.

Citiți și: “Prietena miresei: ce purtăm la un party de nuntă”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here