Cele mai spectaculoase apariții la Premiile Grammy 2019

0

Dua Lipa, Lady Gaga, Cardi B și Alicia Keys s-au numărat printre vedetele care au făcut furori la gala Premiilor Grammy din acest an desfășurată în Los Angeles.

De-a lungul anilor, covorul roșu al Premiilor Grammy a devenit cunoscut pentru look-uri extravangante, însă în 2019, majoritatea vedetelor au preferat ținute ceva mai cuminți.

Vedetele care ne-au atras atenția cu alegerile lor la Premiile Grammy 2019

Lady Gaga spre exemplu a strălucit pe covorul roșu într-o rochie metalică, argintie, semnată Celine, accesorizată cu bijuterii Tiffany & Co.

În schimb, Miley Cyrus și Tracee Ellis Ross au preferat în locul unor rochii costume statement. Miley a preferat un ansamblu simplu Mugler, în timp ce Ross a fost surprinsă purtând un duo în verde neon de la Ralph & Russo.

Una dintre cele mai extravagante apariții i-au aparținut lui Cardi B. Aceasta a fost recompensată aseară cu premiul pentru cel mai bun artist R&B și a ales pentru acest moment special o rochie vintage Mugler, create în 1995. O apariție sculpturală a avut și Janelle Monaé care a purtat o ținută semnată Jean Paul Gaultier la Premiile Grammy 2019.

Alicia Keys, gazda evenimentului, a schimbat pe parcursul serii mai multe ținute. Prima dintre ele, o rochie roșie Armani Prive, a fost urmată de o sofisticată piesă drapată marca Emilio Pucci, iar în final a optat pentru două outfituri de inspirație rock ‘n’ roll.

Una dintre aparițiile cuminți, dar extrem de stylish, i-au aparținut lui Kacey Musgraves care a purtat o rochie diafană Valentino. În același registru elegant s-a situat și Dua Lipa care a sosit la gala într-o rochie Versace.

Citiți și: “Best beauty la Premiile Grammy 2018”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here