Idei de ținute office de primăvară inspirate de street style-ul scandinav

0

Sunteți în căutarea unor surse de inspirație fresh & cool pentru ținutele de birou? Atunci vă îndemnăm să vă îndreptați atenția către vedetele de street style de pe meleagurile scandinave.

De-a lungul anilor, stilul scandi-chic și-a stabilit o poziție aparte, intrând într-o competiție directă cu stilurile reprezentative pentru Paris și Milano. Fashionistele scandinave au cucerit publicul prin filosofia lor „lagom” (moderație) și „hygge” (comoditate) dar și prin ținutele lor effortless, însă extrem de stylish.

Pernille Teisbaek proclamată regina scandi-chic, și autoarea cărții “Dress Scandinavian: Style Your Life and Wardrobe the Danish Way” consideră că un lucru esențial în adoptarea stilului scandinav este să investiți deștept. “Gândiți-vă și luați în calcul piese de rezistență, pe care le veți purta ani la rând. Multe piese se îmbunătățesc și arată mai natural atunci când au fost purtate” spune Pernille. Acest sfat este aplicabil pentru toată garderoba, însă cu atât mai mult pentru arsenalul ținutelor office.

Alegeți piese în pas cu tendințele sezonului și mixați-le cu item-uri atemporale, precum un compleu puțin supradimensionat. Combinați imprimeuri quirky cu accesorii cu forme rigide. Sau celebrați primăvara și îndrăzniți să ieșiți dintr-o zonă excesiv de business – purtând mai multă culoare, spre exemplu un cardigan galben cu volum și o fustă satinată portocalie.

Stilist, blogger, autorea și co-fondatoarea agenției de influencer marketing Pernille Teisbaek poate fi urmărită pe contul ei propriu de Instagram:

 

View this post on Instagram

 

What to do on a bad hair day🎩

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Mai jos găsiți o galerie a celor mai inspirate look-uri surprinse pe străzile din Stockholm și Copenhaga:

Citiți și: „Street Style Inspiration: 35 de look-uri de sezon de la Paris Fashion Week”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here