Cele mai reușite ținute de pe covorul roșu la petrecerea Ambasadorilor Globurilor de Aur

0
Olivia Wilde la petrecerea Ambsadaorilor Globurilor de Aur
Olivia Wilde

Asociația Presei Externe de la Hollywood a organizat joi petrecerea anuală a Ambasadorilor Globurilor de Aur în West Hollywood.

  • Actrițele Emilia Clarke, Olivia Wilde și Camila Morrone s-au numărat printre vedetele la modă care i-au etalat ținutele pe covorul roșu în fața unei mări de fotografi.
  • Evenimentul este menit să preceadă ceremonia premiilor Globurilor de Aur 2020, care va fi găzduită de Ricky Gervais.
  • Cei doi tineri fii ai lui Pierce Brosnan au fost numiți ambasadori ai Globurilor de Aur

La câteva zile după ce au dezvăluit că Ricky Gervais va găzdui pentru o a cincea oară ceremonia, Globurile de Aur și-au continuat săptămâna cu anunțuri mari, numindu-i pe Dylan și Paris Brosnan (fiii lui Pierce), ca ambasadori ai Globurilor de Aur din acest an. Dezvăluirea, care a avut loc joi la evenimentul Globurile de Aur a Ambasadorilor de la HFPA, lansată în parteneriat cu The Hollywood Reporter, a sărbătorit sezonul premiilor cu un eveniment plin de stele. Băieții Brosnan – primii frați care au preluat vreodată rolul de ambasador, care a fost redenumit din 2018 de la Miss (sau Mr.) Golden Globe pentru a include o componentă pentru cauze filantropice – au primit titlul de titularul de anul trecut, fiica lui Idris Elba, Isan, cei doi numind relația lor cu premiile un „lucru profund de familie”, după cele două nominalizări ale tatălui lor. Petrecerea s-a încălzit, cu concurenți la premiile pentru film și TV, printre care Greta Gerwig, Robert Pattinson, Paul Rudd, Emilia Clarke, Natasha Lyonne, Cynthia Erivo, Joey King, Florence Pugh, regizorul filmului „Joker”, Todd Phillips, regizoarea filmului“Booksmart, Olivia Wilde, al[turi de actri’ele din film, Beanie Feldstein și Kaitlyn Dever.

Olivia Wilde la petrecerea Ambsadaorilor Globurilor de Aur
Olivia Wilde

Jameela Jamil
Dawn-Lyen Gardner
Emilia Clarke la petrecerea Ambsadaorilor Globurilor de Aur
Emilia Clarke
Natasha Lyonne
Kaitlyn Dever
Andreja Pejić
Todd Phillips
Joey King
Kathryn Hahn
Katherine Langford
Dove Cameron
Nesta Cooper
Jameela Jamil
Hunter Schafer
Dylan Brosnan, Pierce Brosnan, Paris Brosnan
Dylan Brosnan

Foto: Getty Images

Citește și 15 apariții inspirate la cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here