Tips and tricks – cum porți colanții dacă n-ai măsuri de fotomodel

0
cum porti colanti

Regulile în ceea ce privește moda s-au schimbat foarte mult cu timpul. Dacă în trecut se considera că o femeie mai plinuță nu poate să poarte colanți, în zilele noastre acest lucru nu mai este valabil.

Indiferent de siluetă poți alege o pereche de colanți pentru ținutele tale. Secretul? Dacă nu ai măsuri de fotomodel, dar vrei să porți colanți, va trebui să ai grijă cum îi asortezi. Am pregătit pentru tine un top cinci tips&tricks pentru purtarea corectă a colanților de către femeile cu forme pline.

1.   Poartă colanți de calitate

Dacă vrei să arăți bine în colanți, trebuie să te asiguri că porți colanți de calitate, cu o densitate ridicată. Asta înseamnă că poți opta pentru colanți plus size tricotați, din catifea, piele sau denim, dar trebuie să fie și puțin elastici, pentru a arăta bine. Este recomandat să alegi colanți care seamănă mai degrabă cu pantalonii, decât colanții fără talpă, pentru a arăta chic. Pantalonii tip leggins ar putea fi o alta opțiune ideală pentru tine.

2.   Alege cu atenție bluza pe care o asortezi colanților

Este important să nu porți colanții cu bluze până la talie sau mai scurte. Bluza trebuie să fie mai lungă, să îți acopere posteriorul. Poți asorta colanții cu un tricou, o bluză, un jerseu, o tunică sau o geacă mai lungă, astfel încât să îți acopere zona pelviană și cea dorsală. De asemenea, poți opta pentru rochii mărimi mari pentru doamne mai plinuțe, pe care să le asortezi cu colanții.

Tot în ceea ce privește bluza, trebuie să te asiguri că nu alegi una largă. Există tendința de a asorta colanții cu bluze mai largi. Acest lucru nu este benefic pentru persoanele mai plinuțe, întrucât o bluză largă s-ar putea să sporească efectul de „plin”. Poate crezi că o bluză largă te ajută să ascunzi formele pe care le ai, dar, în realitate, aceasta doar adaugă vizual kilograme acolo unde nu există.

3.   Alege culori care slăbesc

Este recomandat să optezi pentru colanți în culori precum negru, gri cărbune, maro închis sau bleumarin. Dacă alegi o bluză în aceeași culoare precum colanții, vei obține un look monocromatic care dă iluzia de slab. Totuși, ai grijă să combini texturi diferite, altfel vei avea un aspect tern.

Dacă îți plac culorile, poți încerca o pată de culoare în partea de sus a vestimentației. Astfel, alege colanți de culoare închisă, pe care să îi completezi cu o bluză colorată sau cu imprimeu și cu o jachetă, jerseu sau vestă de aceeași culoare cu colanții, pentru a obține efectul de slăbire. Sau poți alege bluza în aceeași culoare ca și colanții și să optezi pentru ceva colorat deasupra ei.

4.   Alege încălțămintea potrivită

Este esențial să asortezi corespunzător încălțămintea cu colanții pe care îi porți. Sunt de evitat pantofii cu toc foarte înalt, care arată precum cei ai unei domnișoare pregătite pentru o seară în club, dacă porți colanți cu o ținută mai elegantă. Balerinii, cizmele înalte, pantofii cu toc sau botinele sau pantofii care nu dau impresia de kitsch se potrivesc de minune cu colanții. Ține cont întotdeauna de stilul pe care îți dorești să îl obții, pentru a alege încălțămintea potrivită pentru colanții tăi.

5.   Lenjeria de corp joacă un rol esențial

Lenjeria de corp trebuie aleasă cu atenție, întrucât este fundamentală în obținerea unui aspect plăcut. În special pentru femeile mai plinuțe care vor să poarte colanți, lenjeria de corp reprezintă o alegere crucială. Trebuie să alegi lenjerie care îți susține partea dorsală și care nu se vede prin materialul colanților. Este ideală acea lenjerie despre care știi doar tu că o porți, dar pe care privitorii nu o pot intui atunci când te văd. O lenjerie de corp aleasă greșit le va arăta celorlalți tot ceea ce nu ar trebui să vadă, atunci când porți colanți. Încearcă lenjeria de corp modelatoare.

Cum să porți colanți dacă ești plinuță

Chiar dacă nu ai formele unui fotomodel, poți să te îmbraci modern și să te simți bine. Dacă îți plac colanții, pentru confortul pe care ți-l oferă, poți să îi porți, dar să arăți și bine, în același timp. Pentru asta, trebuie să urmezi sfaturile menționate anterior.

 

 

Sursa: Digital Workforce
Sursa foto: pexels

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here