Tom Ford Beauty – aromele senzualitatii

0
262

 

Tom Ford Signature Fragrances sunt parfumuri unice, sofisticate, pentru femei si pentru barbati, care exprima viziunea designerului: parfumul poate sugera o intreaga poveste despre purtator.

In senzuala lume Tom Ford Beauty, frumusetea este tangibila, iar parfumurile au puterea de a intriga si de a seduce.

Reprezentativ pentru viziunea foarte precisa a designerului asupra farmecului modern, Tom Ford Black Orchid este un parfum dramatic, cu mirodenii ademenitoare si orhidee negre.

 

Lui i se adauga Tom Ford Violet Blonde realizat conform celor mai rafinate traditii din parfumeria europeana, o imbinare de iris din regiunea italiana Toscana si de frunze de violeta – si Tom Ford White Patchouli – o interpretare patrunzatoare si plina de viata a mirosului distinct al frunzelor de paciuli, alaturate unui trio floral alb.

Barbatii pot alege, la randul lor, dintre Tom Ford Noir, un parfum oriental, ce surprinde cele doua fatete ale barbatului Tom Ford (cea sofisticata, pe care lumea o poate vedea, si cea din intimitate, senzuala si atragatoare), Tom Ford Grey Vetiver, o valorificare a posibilitatilor oferite de vetiver, si Tom Ford Men, in care ingrediente rare creeaza un efect de lux si complexitate.

Alaturi de colectia Signature Fragrances, ce include 7 parfumuri si este disponibila si in Romania, gama Tom Ford Beauty include 15 parfumuri exclusiviste Private Blend, precum si o colectie de makeup.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here