Tom Ford este noul președinte CFDA

0
Tom Ford este noul președinte CFDA

După 13 ani petrecuți de Diane von Furstenberg în rolul de președinte la Council of Fashion Designers of America a venit momentul unei schimbări. Ea va fi înlocuită începând cu data de 1 ianuarie 2020 de Tom Ford.

„Am avut privilegiul de a fi membru al comunității americane de modă de mulți ani și am experimentat ceea ce face CFDA pentru membrii săi și industrie”, a afirmat Ford într-o declarație publicată de CFDA. „După ce am trăit și am lucrat în fiecare dintre capitalele globale de modă ale lumii, aștept cu nerăbdare să colaborez cu consiliul de administrație pentru a promova vocea modei americane și a designerilor săi”.

Și Diane von Furstenberg și-a exprimat entuziasmul față de numirea lui Ford prin intermediul următoarei declarații: “ Moda americană nu și-ar putea dori un vizionar mai bun pentru a-și spori impactul în peisajul global. Tom este un model pentru noi toți și suntem foarte norocoși să-l avem pe el ca următor președinte CFDA. ”

Von Furstenberg a devenit președinte CFDA în 2006. Înainte de ea, această funcție a mai fost ocupată de Perry Ellis, Oscar de la Renta, Bill Blass, Norman Norell, Stan Herman, Mary McFadden, Carolyne Roehm, Herbert Kasper și Sydney Wragge.

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here