Tommy Hilfiger x Bazaar: noile colecții sustenabile

0
Cămașă, 749 Lei

Alegerile Bazaar din noua colecție Tommy Hilfiger disponibilă în magazine acum, cu un accent mare pus pe sustenabilitate.

VIS NAUTIC

În această primăvară, Tommy Hilfiger revine cu o abordare fină și revigorantă a stilului clasic abordat până acum. Motivele nautice reinterpretate, culorile pastelate și țesăturile eco sunt în centrul colecției. Cool Max și TH Cool miDori®, materialele inovatoare pentru reglarea temperaturii, schimbă regulile jocului, conferind pieselor statut de futurewear.

DENIM SPIRIT

Siluetele reinventate, paleta pop și detaliile emblematice cu un twist modern conferă un spirit tânăr și cool colec]iei Tommy Jeans. Atât piesele din denim și bumbac elastic reciclate, cât și firele din peturi de plastic, de asemenea reciclate, corespund necesităților sustenabile ale prezentului, fără a omite aspectul relaxat și stylish.

ȘIC SPORTIV

Noua colecție Tommy Sport inspiră practicarea sportului într-un mod eco și conștient. Datorită designului, piesele devin item-uri ce pot fi purtate lejer și în afara orelor de sport. Materialele precum Polygiene® sunt antibacteriene, bumbacul HerMin® Weave Tech e rezistent la apă, iar TH Cool miDori® absoarbe umiditatea.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here