Top 10 apariții la premiile Oscar 2020

0
premiile oscar 2020

Cel de-al 92-lea eveniment al Premiilor Oscar, ne-a surprins cu apariții în mare parte monocrome pe covorul roșu. Majoritatea actrițelor a optat pentru variante sofisticate, atemporale, într-o tradiție clasică ale celei mai așteptate nopți ale industriei cinematografului.

Vă propunem să analizăm cele mai șic apariții de la premiile Oscar 2020, printre care Penelope Cruz, Natalie Portman și Charlize Theron.

1. Renee Zellweger în Armani Prive

Renée Zellweger
Renée Zellweger

Este complicat să ajungi într-o zonă de risc atunci când optezi pentru o rochie minimalistă și asimetrică. Paietele albe oferă o doză de șic subtil, iară croiala pe corp i se potrivește perfect siluetei suple lui Renee.

2. Penelope Cruz în Chanel

Penelope Cruz
Penelope Cruz

Versiunea reinventă a rochiei Chanel din colecția Haute Couture 1995, purtată de actrița fără vârstă, Penelope Cruz, nu ar putea sa-i scoată în evidență mai bine calitățile. O combinație echilibrată între eleganță sofisticată și aspectele drăgălașe precum lanțul de perle și funda cu broșă-floare, ne conturează portretul actriței senzuale și fine.

3. Saoirse Ronan în Gucci

Saoirse Ronan
Saoirse Ronan

Chipul blând și machiajul pastelat al actriței Saoirse Ronan a fost acompaniat de o rochie de impact, cu volane mari și o fustă evazată de moire, într-o nuanță pudrată. O piesă statement ce subliniază intențiile serioase dar sofisticate ale unei actrițe tinere aflate printre nominalizări.

4. Janelle Monae în Ralph Lauren

Janelle Monae
Janelle Monae

O piesă statement ce o reprezintă de-a binelea pe extravaganta Monae este rochia de mătase și lamé brodată cu peste 168.000 de cristale Swarovski. Un upgrade 2.0, ce nu ne mai duce cu gândul la rochiile de prințese? Gluga drapată, ce adaugă o notă de dramatism pe care cu toții ne o dorim.

5. Charlize Theron în Dior Haute Couture

Charlize Theron
Charlize Theron

Ținuta purtată de Charlize este exemplul perfect de cum puzzle-urile se unesc într-o armonie minuțioasă. Decolteul pune în evidență diamantele prețioase, iară croiala rochiei subliniază silueta sculpturală, aproape arhitecturală a actriței.

6. Cynthia Erivo în Atelier Versace

Cynthia Erivo
Cynthia Erivo

O apariție în forță a făcut-o Cyntia Ervino. O rochie asimetrică și un corset cu influențe ce ne duc cu gândul la costumul de scrima, ce arată impecabil pe silueta sportivă a actriței. Arhetipul femeii puternice dar fine al Atelierului  Versace, și-a găsit purtătoarea ideală. 

7. Nathalie Portman în Dior Haute Couture și bijuterii Cartier

Nathalie Portman
Nathalie Portman

O apariție classy și nobilă ale lui Natalie, ce a purtat o rochie maxi cu detalii aurii prețioase, a fost susținută de capa satinată, cu un detaliu de valoare, brodat pe toată lungimea gulerului. Și anume – numele tuturor regizoarelor feminine ce nu au fost nominalizate în seara de Oscar. Un statement infuzat cu modă și feminism.

8. Brie Larson în Celine de Hedi Slimane

Brie Larson
Brie Larson

Brie a ales și ea o variantă atemporală, infuzată cu noblețe – o rochie de tip capă lucrată manual timp de 1.200 ore. 120.000 de paiete, 110.000 mărgele de sticlă, în jur de 13.000 cristael Swarovski și 6.500 strasuri roz – o piesă demnă să fie purtată la Oscar.

9. Rooney Mara în Alexander McQueen

Rooney Mara
Rooney Mara

Nu este prima apariție în negru a actriței Rooney Mara. Ea optează des pentru variante all-black, pentru ce nu o putem condamna, fiind o alegere timeless ce nu ne mai plictisește. Pe lângă faptul că decupajele de dantelă ne impresionează din punct de vedere tehnic, ele echilibrează perfect partea încărcată de jos a rochiei.

10. Florence Pugh în Louis Vuitton

Florence Pugh
Florence Pugh

O nuanță aprigă și fresh, precum și o formă elegantă dar jucăușă este potrivită pentru apariția unei tinere actrițe pe covorul roșu. Sandalele ton-sur-ton oferă maximă atenție colierului de diamante, ce strălucește cu grație în decolteul ambițioasei Florence.

 

 

 

 

Sursă foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here