(P) Top 10 celebrități îndrăgostite de poker

0
vedete poker

Pokerul este cel mai popular joc de cărți din lume, iar milioane de oameni se relaxează practicându-l zilnic pe puncte sau bani reali. Popularitatea acestui joc a explodat după anul 2000, când au apărut operatori online precum 888poker, care oferă o gamă variată de jocuri – turnee MTT, Sit & Go și mese de cash.

Pe lângă jocurile de poker holdem online, 888poker organizează an de an evenimente de poker live holdem în locații precum Londra, Madrid, Barcelona, Tallin, Sochi, București și multe altele. În plus, 888poker este partenerul oficial al celei mai celebre serii de turnee de poker live World Series Of Poker (WSOP), la care participă în fiecare vară cei mai buni jucători de poker, oameni de afaceri și o serie de vedete din sport, muzică sau filme.

Despre cele mai cunoscute vedete care stăpânesc arta pokerului vom vorbi în continuare.

  1. Jennifer Tilly – Actiță de mare succes la Hollywood, nominalizată la Premiile Oscar în 1995, Jennifer Tilly a fost inițiată în arta pokerului de tatăl său. Ea a câștigat la turneele de poker live peste 1 milion de dolari și are inclusiv o brățară WSOP pe numele ei, obținută în 2005, când a câștigat evenimentul Ladies No-Limit Texas Hold’em. Jennifer are un partener de nădejde în poker, pe iubitul său, un jucător de poker profesionist pe nume Phil Laak, cu care este într-o relație din 2004. Anterior, ea a fost căsătorită cu un alt jucător bun de poker, între 1984 și 1991, creatorul jocului The Simpsons, Sam Simon.
  2. Jason Alexander – Actorul care joacă rolul lui George Costanza din Seinfeld iubește pokerul și joacă atât la turnee live cât și online. De asemenea, Alexander a participat la numeroase show-uri pe această temă și a câștigat inclusiv Celebrity Poker Showdown în sezonul cu numărul 8. Atunci, el a câștigat 500 de mii de dolari ce au fost donați în scopuri caritabile.
  3. Ben Affleck – Actorul american nu mai are nevoie de nicio prezentare. A jucat în o mulțime de filme de top, dar este la fel de bun și în poker. Spre exemplu, în 2004 el a câștigat Campionatul de Poker din California. De asemenea, puțini știu că Affleck a luat lecții de la Daniel Negreanu. Pasiunea lui Affleck pentru jocurile de cărți a stârnit și controverse întrucât el a fost acuzat în trecut că număra cărțile la Hard Rock Casino și a fost ulterior interzis Conform presei americane, el a câștigat peste 1 milion de dolari la blackjack.
  4. Jean Robert Bellande – Cel supranumit „Action Bob” a câștigat prima brățară WSOP în 2018 și este un pasionat al jocurilor cu miză mare. El este considerat un profesionist al poker-ului și a câștigat la turnee peste 2.9 milioane de dolari. Totuși, el a dezvăluit că a câștigat și a pierdut multe alte milioane în jocuri cu miză cash. El are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, în special pasionați ai jocului de poker.
  5. Matt Damon – Actorul american nu este doar un pasionat de poker, ci a jucat și într-unul dintre cele mai celebre filme despre jocuri de noroc, Rounders. De asemenea, Matt Damon este o apariție constantă la World Series of Poker, dar a participat și la jocuri de cash precum cele organizate de Molly Bloom. Chiar dacă e discret când vine vorba despre pasiunea sa pentru poker, Damon a determinat mulți oameni să practice acest joc prin rolul din Rounders.
  6. Tobey Maguire – Este și el unul dintre actorii de top care au jucat în numeroase filme celebre, iar veniturile sale se ridică la aproximativ 25 de milioane de dolari pentru fiecare film în care joacă. Totuși, el este și un mare pasionat de poker, atât live cât și online. El a participat la jocuri controversate alături de Matt Damon și Ben Affleck, denumite Molly’s Game.
  7. Ray Romano – Vedeta filmului Everybode Loves Raymond este un obișnuit al seriei WSOP, la care participă în fiecare an. De asemenea, el a dezvăluit că joacă în fiecare lună cu prietenii săi, dar că preferă jocurile mai rapide.
  8. Sam Simon – Creator The Simpsons joacă poker de la mijlocul anilor ’90 și este unul dintre cei mai vechi jucători. El a afirmat că este pasionat de toate tipurile de poker și e un participant constant la Main Event-urile WSOP.
  9. Brad Garrett – Un alt actor din Everybody Loves Raymond, comediantul Brad Garrett, cu vocea sa inconfundabilă, e mare pasionat de poker și se consideră jucător profesionist. El a participat de mai multe ori la WSOP. În plus, a apărut și în Poker Night în America, unde s-a certat cu celebrul Phil Hellmuth.
  10. Shannon Elizabeth – Pe lângă cariera de actriță și pasiunea pentru tenis, Shannon se află într-o relație de dragoste cu jocul de poker încă din 2006. De altfel, spune că pokerul este a doua sa cariera. A vizitat adesea Las Vegas-ul, s-a întrecut cu cei mai buni jucători din lume și a fost semifinalistă la Campionatul NBC Heads-Up Poker din 2007.

 

 

Sursă foto: pocketfives.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here