Top 3 trenduri in manichiura care nu vor disparea in urmatorul sezon

0
Daizy Shely trenduri in manichiura

In beauty, exact ca si-n moda, exista atat tendinte sezoniere, cat si directii care se mentin pentru perioade mai lungi de timp. Astazi vom analiza cateva trenduri in manichiura lansate in 2017, dar care vor continua negresit mult timp de acum inainte.

Arta pe unghii

trenduri in manichiura 2017

Manichiura monocroma a facut loc unor versiuni moderne, ultracreative și variate, inspirate de Instagram și Pinterest, ce ofera nenumarate idei. Puteti opta sa va pictati unghiile in pasteluri, cu fiecare unghie in alta nuanta, ca la show-ul Thom Browne, sau sa realizati mici forme și desene colorate – dungi, triunghiuri, semiluni etc. Indiferent ce alegeti, daca nu aveti siguranta in aplicare, apelati la un specialist care sa va creeze manichiura perfecta.

Vernis In Love, nuanta Bleu Ciel Parisien, Lancôme, 75 Lei
Dior Vernis, nuanta Maybe, Dior, 124 Lei

Rosu aprins

trenduri in manichiura 2017

Tendintele in manichiura au celebrat creativitatea, debordand in modele cu forme cat mai diverse si pline de culoare. Dar, de departe, cea mai seducatoare manichiura este cea rosie. Intalnita la show-uri precum Emporio Armani, Elisabetta Franchi sau Rag&Bone, intotdeauna lucioasa, nu mata, este o optiune care cu siguranta va va oferi un plus de incredere.

La Laque Gel, nuanta Cocolico, Bourjois, 31 Lei
Le Vernis, nuanta Rouge Red, Chanel, 129 Lei
Vernis In Love, nuanta Joie de Vivre, Lancôme, 75 Lei

Metale pretioase

trenduri in manichiura 2017

Manichiura metalica sugereaza un mix de putere, feminitate și indrazneala foarte actual. Departe de a fi ostentativa, a fost prezenta, printre altele, la 3.1 Phillip Lim, Michael Costello și Desigual.

Articol aparut in numarul de martie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: “Inspiratii pentru o manichiura de sezon: tendintele toamnei”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here