Top 5 French „It Girls” din noua generație pe care să le urmărești pe Instagram

0
Caroline de Maigret (Getty Images)

Expresia “French-girl style” ne duce imediat cu gândul la părul răvășit al Carolinei de Maigret, rochiile de vară ale lui Brigitte Bardot pe plaja din Cannes, coșul de nuiele și bretonul lui Jane Birkin sau costumul monocrom al lui Coco Chanel.

Deși numele de mai sus nu se vor demoda niciodată, stilul French-girl a evoluat destul de mult, iar dovada este noua generație de it-girls și beauty influenceri din Franța. Noul val de trend setters a la francaise nu a respins temeliile stilului franțuzesc, ci mai degrabă a preluat tot ce e clasic și l-au personalizat dându-i un aer fresh, contemporan și inspirat. Vestea cea mai bună e că îl împărtășesc cu noi pe Instagram.

Așadar, dacă ai nevoie de un mic update, ți-am pregătit un top cu cele 5 French it-girls și influenceri din noua generație de care ai nevoie în feedul tău de insta.

Coco Baudelle

Născută în Montreal, Coco Baudelle este fotomodel, scenaristă și actriță care a apărut în campanii pentru Chanel, Calvin Klein, Glossier și J Brand. De asemenea, este absolventă de Drept și deține unul dintre cele mai frumoase conturi de instagram pe care le-am văzut în ultima vreme, unde își prezintă stilul jucăuș și estetica minimalistă.

View this post on Instagram

I survived

A post shared by Coco Baudelle (@cocobaudelle) on

View this post on Instagram

in Maine

A post shared by Coco Baudelle (@cocobaudelle) on

Fanny Bourdette-Donon

Fotografiată frecvent alături de supermodelul și prietena apropiată Bella Hadid, Fanny Bourdette-Donon este international PR și special projects manager pentru Dior Beauty și un nume în industria de modă internațională. Stilul lui Fanny combină piece clasice cu tonuri curajoase și o porție zdravănă de animal print.

View this post on Instagram

Just us 🏝

A post shared by Fanny Bourdette-Donon (@fannybourdettedonon) on

Lena Simonne

Nimeni nu definește mai bine noul val al stilului French-girl mai bine ca modelul Lena Simonne. Deși poartă bretonul clasic al lui Jane Birkin, „bosumflarea pariziană” și o garderobă vintage de invidiat, contul ei de instagram este presărat și cu ținute Off-White, haine high-street colorate și piese activewear.

View this post on Instagram

🌵@nicolas.catalano

A post shared by Lena Simonne (@lena.simonne) on

View this post on Instagram

Sherlock Uniform @salutbeaute_ 💕

A post shared by Lena Simonne (@lena.simonne) on

View this post on Instagram

@thomas.carla

A post shared by Lena Simonne (@lena.simonne) on

Kenza Sadoun el Glaoui

Beauty și fashion bloggerul născut în Paris, Kenza Sadoun el Glaoui este un alt influencer care schimbă percepția asupra stilului French-girl standard. De la înclinația către piese elegante neutre la printuri jucăușe și adidașii chunky ocazionali, feedul ei este orice numai plictisitor nu.

Solange Smith

Dacă vrei să trăiești viața de parizian prin feedul altcuiva, nu trebuie să cauți dincolo de unul dintre noile nume din oraș, Solange Smith. Instagramul modelului combină un stil high-low, interioare șic, străzi stylish și opera de artă.

View this post on Instagram

By @deanmartindale 🌹

A post shared by Solange Smith (@solangesmith) on

Foto: Getty Images, Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here