Top 5 produse de beauty pentru rutina ta de îngrijire acasă

0
foreo

În această perioadă, atât tenul, cât și părul nostru pot fi afectate de schimbările cu care deja ne-am obișnuit. Tenul nu mai este expus la lumina naturală a soarelui atât de mult, din cauza lipsei umidității acesta se poate usca foarte tare. Probabil că lipsa machiajului zilnic înainte de ieșirea obișnuită din casă este un factor bun, care va aerisi tenul și îi va permite să respire în această perioadă. Așadar, rutina de îngrijire a tenului cât și a părului trebuie și acum respectată atât dimineața, cât și seara.

Iată mai jos care sunt cele mai bune produse de beauty pe care te poți baza în această perioadă pentru o rutină simplă, la tine acasă:

Curățare în profunzime a tenului cu LUNA mini 3 și Micro Foam Cleanser

Cu un simplu click pe un buton, puteți obține o curățare rapidă de 30 de secunde, care vă oferă instantaneu o piele strălucitoare. Folosește peria de curățare cu 8000 de vibrații sonice împreună cu Micro Foam Cleanser, care, spre deosebire de majoritatea formulelor de curățare disponibile în acest moment, nu usucă pielea, contribuie la menținerea nivelului de hidratare la nivelul epidermei și protejează tenul împotriva deshidratării. Disponibil pe www.douglas.ro și www.foreo.com.

Hidratează tenul cu Lierac Lift Integral, cremă remodelatoare cu efect nutritiv

Hidratarea tenului este prioritară și extrem de importantă pentru a menține un nivel de hidratare optim al filmului hidrolipidic. Alege o cremă bogată în nutrienți și cu efect de lifting pentru un rezultat vizibil. Nu uita că poți folosi și crema contur ochi din aceeași gamă pentru îngrijirea și hidratarea zonei sensibile din jurul ochilor. Disponibil în Farmaciile Help Net.

Îngrijește mâinile cu Skincode Essentials 24 H Intensive Hand cream

Este foarte bine să ne spălăm mâinile temeinic și frecvent, însă nu uita că acestea pot deveni extrem de aspre și uscate datorită spălatului excesiv. Așadar, optează pentru o cremă extrem de hidratantă formulată cu GM Glucan, unt de shea și pro vitamina B5, cu efect reparator pentru a evita uscarea excesivă a pielii de pe mâini și a menține un nivel crescut de hidratare. Disponibil în Farmaciile Help Net.

Hrănește și protejează fibra capilară cu Maria Nila Argan Oil

Uleiul de argan de la Maria Nila întărește, hrănește fibra capilară și lasă părul mătăsos. Acesta se absoarbe rapid pentru un efect mătăsos și fără fire rebele sau despicate. Părul este revitalizat și hrănit instant. Uleiul de argan face parte din gama True Soft care conține ulei de argan, care hrănește și revitalizează părul uscat și fragil. Disponibil pe www.marianila.com.

Oferă extra hidratare tenului cu masca H2Overdose de la FOREO

Masca H2Overdose conține acid hialuronic, care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată și pentru a-i reda suplețea și fermitatea. În același timp, creează o barieră care împiedică dezhidratarea. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini. Măștile activate UFO sunt testate dermatologic, formulate în Koreea și conțin ingrediente de calitate din extracte de plante și fructe. Disponibil pe www.douglas.ro și www.foreo.com.

Acum că ai rutina de îngrijire completă, te poți relaxa și începe cartea pe care ai tot amânat să o începi.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here