TOP 8 lucruri pe care fiecare femeie cool le poartă în geantă

0

BT@HarpersbazaarFiecare femeie cool poartă în geantă câteva lucruri care o fac să se simtă în siguranță și pregătită de orice.

Dacă a fi pregătită pentru orice situație a devenit pentru tine un mod de viață, atunci știi că geanta ta reprezintă echipamentul tău de supraviețuire în jungla urbană. Ai acolo tot ce îți trebuie, însă nu strică să arunci un ochi pe lista de mai jos pentru a afla care sunt obiectele indispensabile oricărei femei care știe ce vrea de la ea însăși și de la cei din jur:

Un card special

O femeie cool nu mai poartă banii în portofel, ci plătește cu cardul. Cardurile sunt motorul existenței noastre, deoarece le folosim pentru a plăti cheltuielile de zi cu zi și ne oferă siguranța că, atunci când avem nevoie de bani pentru a ne face un capriciu și a cumpăra o geantă nouă, o pereche de pantofi sau un accesoriu de care ne-am îndrăgostit, avem cardul la îndemână. Mai mult decât atât, cardurile nu mai sunt ce-au fost și au depășit de mult timp etapa în care erau simple instrumente de scoatere a banilor de la bancomat sau de plată în fața unui ghișeu din supermarket. În prezent, un astfel de card de debit este un adevărat instrument care vine la pachet cu nenumărate avantaje, reduceri de prețuri și posibilități, toate adaptate nevoilor tale.

Un ruj glamour

Fiecare femeie știe asta: rujul din geantă este foarte important și te ajută să arăți perfect de-a lungul întregii zile. Rujul creează un punct de atracție a privirilor pe chipul tău. Rujul nu trebuie să-ți lipsească niciodată din geantă, deoarece te salvează în situațiile acelea în care ai fi vrut neapărat să te simți cochetă, chiar și atunci când nu ai timp să te machiezi.

Un pix sau un stilou

Fiecare femeie trebuie să aibă în geantă un instrument de scris. De multe ori ai nevoie de un pix sau de un stilou și ajungi să rogi un necunoscut să-ți împrumute unul. Acest lucru le dă, însă, multor bărbați impresia că dorești să intri în vorbă cu ei, iar pixul nu este decât un pretext. Dacă te întrebi, însă, ce ar fi mai bine să porți cu tine, un pix sau un stilou, află că cel din urmă este considerat ca fiind mult mai cool decât pixul obișnuit. Stiloul denotă eleganță și dă senzația că investești multă atenție în fiecare cuvânt pe care îl așterni pe hârtie.

Date de contact în caz de urgență

Fiecare persoană precaută are în portofel o mică foaie de hârtie, lipită în mod vizibil, cu date de contact pentru cazul în care portofelul este pierdut sau pentru situația în care a suferit un accident.

Un spray paralizant

Fiecare femeie ar trebui să aibă în geantă un spray paralizant. Un astfel de obiect este foarte util pentru situațiile în care te simți amenințată și ai nevoie de un instrument cu care să te aperi. Sprayul nu este letal, însă este foarte eficient împotriva unui eventual agresor.

Un gel atibacterian

De fiecare dată când mergi la magazin, pui mâna pe mânerul unui coș de cumpărături atins de zeci de persoane înaintea ta în aceeași zi. În fiecare zi pui mâna pe bani sau strângi mâna unei persoane. Pentru toate aceste situații, un gel antibacterian este soluția perfectă și poți să-l folosești din când în când, pe parcursul zilei, pentru a fi sigură că mâinile tale sunt foarte curate.

Leucoplast pentru bătături

Fiecare femeie din această lume a simțit cel puțin o dată în viață disconfortul creat de bătăturile de la picioare. Atunci când cumperi o pereche nouă de pantofi, te poți aștepta să ai bătături, însă leucoplastul din geantă îți poate salva ziua.

O baterie externă pentru telefonul mobil

În prezent, suntem atât de conectați la lumea virtuală prin intermediul telefonului mobil, încât nu ne putem imagina viața fără internet. Pe lângă scurtele perioade de timp în care navighezi pe net fără un motiv anume, ai nevoie de telefonul mobil și pentru a comunica la distanță în situațiile importante legate de job, de partenerul de viață sau de alți membri ai familiei tale. Dacă nu vrei ca telefonul tău să rămână fără baterie în astfel de situații delicate, poartă mereu cu tine, în geantă, o baterie externă.

(P) Articol realizat împreună cu bancatransilvania.ro

Foto: shutterstock.com/HighKey

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here