Topul actorilor prezenti in filmele cu cele mai mari incasari in 2017

0
gal gadot

Gal Gadot tocmai a incheiat un an excelent. Dupa ce a aparut de doua ori in rolul lui Wonder Woman pe marile ecrane, ea se afla acum pe primul loc in clasamentul intocmit de Forbes cu actritele prezente in peliculele cu cele mai mari incasari in 2017.

Gal Gadot se afla pe locul trei in topul general al actorilor cu filme care au adus cele mai mari incasari la box office. Pe prima pozitie se situeaza Vin Diesel, care a jucat in XxX: The Return of Xander Cage si The Fate of the Furious, cele doua insumand 1,6 miliarde de dolari. Iar pe cea de-a doua pozitie este Dwayne Johnson cu 1,5 miliarde de dolari obtinute de The Fate of the Furious, Baywatch si Jumanji: Welcome to the Jungle (acesta ruleaza inca in cinematografe).

Gal Gadot s-a folosit de succesul castigat in urma celor doua filme pentru a-l indeparta pe Brett Ratner de la continuarea blockbusterului Wonder Woman. O data cu campania #metoo, acesta a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala.

Emma Watson s-a situat si ea pe locul al patrulea in topul general, dupa succesul obtinut de Beauty and the Beast, in timp ce Daisy Ridley, actrita detinatoare a rolului principal din Star Wars, a ocupat cea de-a sasea pozitie. Actorul australian Chris Hemsworth s-a clasat pe pozitia a noua pentru rolul sau din Thor: Ragnarok.

Lista completa intocmita de Forbes pentru 2017 arata in felul urmator:

Vin Diesel (1,6 miliarde de dolari)
Dwayne Johnson (1,5 miliarde de dolari)
Gal Gadot (1,4 miliarde de dolari)
Emma Watson (1,3 miliarde de dolari)
Johnny Depp (1,1 miliarde de dolari)
Daisy Ridley (1,08 miliarde de dolari)
Tom Holland (888 milioane de dolari)
Chris Pratt (864 milioane de dolari)
Chris Hemsworth (845 milioane de dolari)
John Boyega (815 milioane de dolari)

Cititi si: “Get the look: Gal Gadot”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here