Topul celor mai bune filme cu super-eroi

0
filme cu super-eroi

Cu toții visăm în copilărie să fim supereroi. Unii chiar ajung prin diverse acțiuni, alții se mulțumesc cu filmele cu cei care fac lumea mai bună. Iată în continuare câteva idei despre ce filme cu super eroi nu trebuie să ratezi. 

  1. Iron Man – Seria Iron Man, produsă de Marvel Studios, îi are în prim plan pe Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow și Don Cheadle. Povestea este construită în jurul lui Tony Stark, un om al industriei și maestru inginer, care construiește un costum care îl ajută să devină super erou.

Succesul trilogiei s-a văzut și în vânzări. Primul film, lansat în 2008 a avut vânzări de 585,3 milioane de dolari. Cel de-al doilea a fost lansat în 2010 și a atras în cinematografe oameni care au produs vânzari de 623,9 milioane de dolari. Iar Iron Man 3, lansat trei ani mai târziu, a strâns 1,215 miliarde de dolari din vânzări. 

  1. Justice League – Este un film lansat în 2017, iar în rolurile principale îi regăsim pe Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller și Jason Momoa. Pelicula a avut un succes foarte mare, obținând încasări de 505 milioane de dolari.

Faima Justice League este atât de mare încât un brand de fast fashion a decis să facă o colecție special dedicată super-eroilor din acest film. Iar în 2017, compania Playtech a lansat slotul cu numele Justice League, ce poate fi jucat pe casino.netbet.ro. Acest joc are o grafică foarte bună, iar printre simbolurile sale îi regăsim pe The Flash, Cyborg, Aquaman, Wonder Woman, Superman și Batman.

  1. Spider Man – Denumit și Omul Păianjen, este eroul copilăriei celor mai mulți băieți. Povestea a început în 1962, odată cu un personaj fictiv dintr-o revistă de benzi desenate. Personajul a fost creat de Stan Lee și Steve Ditko. Filmele sunt realizate avându-l ca personaj central pe tânarul Peter Parker, un student care locuia cu mătușa May și unchiul său, Ben. Viața i se schimbă radical după ce, în timpul unei demonstrații științifice, este mușcat de un păianjen, care, în timp ce cobora pe pânza sa, a trecut printr-o undă radioactivă. Astfel, timidul Peter Parker începe să capete puteri uimitoare pe care trebuie sa le descoperiri urmărind unele dintre cele mai interesante filme marca Marvel universe.
  1. Batman – Un alt super erou la care ne gândim imediat când vine vorba despre acest subiect este Batman. Personajul a fost creat de artistul plastic Bob Kane și scenaristul de benzi desenate Bill Finger. Personajul principal al poveștii și al filmelor este Bruce Wayne, un american foarte bogat, care în copilărie a fost martor la uciderea părinților săi și care a jurat că o să se răzbune pe cei care încalcă legile. Astfel, la maturitate el creează un costum care îl aseamănă cu un liliac și se ocupă de răufăcătorii din orașul Gotham. Acesta are și câteva ajutoare, printre care Robin, majordomul său Alfred Pennyworth, polițistul Jim Gordon, iar din când în când își face apariția și BadGirl. Unul dintre cele mai cunoscute filme cu Batman a apărut în 1989 și a strâns încasări de 411,6 milioane de dolari.
  1. Superman – Printre cei mai longevivi supereroi se află fără dar și poate Superman. Acesta a fost creat de artistul canadian Joe Schuster și de scriitorul american Jerry Siegel în anul 1932. În 1978 a apărut fimul Superman care l-a făcut celebru pe Christopher Reeve. Pelicula a fost premiată cu un Oscar pentru efecte vizuale speciale. Probabil că sunt puțini cei care nu știu povestea planetei Krypton care este amenințată. Din cauza unor pericole de pe Krypton, Jor-El își trimite fiul pe Pământ, iar acesta ajunge la un cuplu foarte drăgut. Anii trec, iar Clark Kent, așa cum a fost numit copilul, ajunge un ziarist care atunci când nu salvează lumea, stă cu ochii pe colega sa, Lois Lane, de care este îndrăgostit. Iar toate acestea se întâmplă în timp ce dușmanul său și al întregii planete, Lex Luthor, încearcă să facă doar rău.

 

 

Sursă foto: pexels

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here