Tot ce trebuie să știi despre Nova 9

0

La finalul lunii octombrie, la Viena, a fost lansat cel mai nou smartphone de la Huawei: Nova 9. Harper’s Bazaar a fost acolo, a testat Nova 9 și vă spune cum a fost.

Viena a găzduit poate cel mai important eveniment al anului pentru Huawei: lansarea mult-așteptatului smartphone Nova 9, în cadrul unui eveniment organizat la Messe Wien Exhibition Congress Center. Au participat sute de jurnaliști din țările CEE, țările nordice și Canada. Din România, alături de jurnaliști au fost invitați și influenceri: Shelly și Lidia Buble.

Dar să vorbim desore Nova 9, mai ales că am avut ocazia să îl testăm în ultimele două săptămâni. Are un design elegant, este subțire și ușor și vine în două variante de culoare: Starry Blue și Black. Ca și celelalte telefoane din seria Nova, cuvântul-cheie este inovație. În ultimii cinci ani, seria Nova a fost îmbunătățită în mod continuu și, ca urmare, cea mai recentă adăugare adusă familiei a debutat cu o gamă de tehnologii de vârf pentru camera de fotografiat, care oferă o experiență excelentă de fotografie pentru utilizatori.

Alte funcții care merită amintite sunt ecranul curbat cu rezoluție originală 120Hz, procesorul puternic, durata de viață excelentă a bateriei și suportul pentru viteze rapide de încărcare cu 66W Huawei SuperCharge. Asta înseamnă că Nova 9 se încarcă în numai 38 de minute! Împreună, toate funcțiile avansate alcătuiesc un smartphone perfect pentru consumatorii moderni, cu un stil de viață ocupat. Este un smartphone pentru persoane dinamice, elegante și independente. Practic, avem toate motivele să-l recomandăm.

Camera foto ne-a impresionat, mai ales că imaginilede înaltă rezoluție pot fi făcute oricând, chiar și în condiții de luminozitate redusă. La toate acestea se adaugă și opțiunile Super Night Selfie și Night Portrait Mode; cea din urmă reduce zgomotul digital în fotografii și reconstruiește fundalul, rezultatul fiind o cameră perfectă pentru fotografia pe timpul nopții.

Huawei nova 9 funcționează la fel de bine atunci când filmează videoclipuri pe timp de noapte, la fel ca atunci când face fotografii. Cu funcțiile Extreme Night Shoot și Night Selfie Video, utilizatorul poate filma pe întuneric cu camerele din față și din spate la rezoluție 4K. Mai mult decât atât, datorită tehnologiei AIS de stabilizare video pe ambele camere utilizatorul nu trebuie să își facă griji cu privire la mâinile tremurânde. Camera din spate Huawei nova 9 suportă, de asemenea, filmarea Slow-Motion și Time-lapse, oferind opțiuni distractive și interesante pentru cei care creează videoclipurile lor.

Huawei Nova 9 poate fi comandat de aici, la prețul de 2499 lei.

Alte noutăți

Noul smartphone nu este singurul dispozitiv lansat recent de Huawei. I se alătură două modele noi ale ceasurilor Huawei Watch GT 3, în două dimensiuni diferite – 46mm și 42mm, dar și o ediție specială de căști: FreeBuds Lipstick, care combină perfect designul de lux cu sunetul de ultimă generație de înaltă rezoluție. Au o cutie unică asemenea unui ruj, făcută din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu un finisaj lucios, care atrage toate privirile. În interiorul cutiei, veți găsi căștile elegante, ultra-ușoare, într-o culoare roșie vibrantă, care garantează un confort de utilizare asemănătoare aerului.

 

FreeBuds Lipstick sunt, de asemenea, compatibile cu orice smartphone Android sau iOS.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here