Toto Dumitrescu a pozat în costumele realizate manual de Filip Cezar

0
Toto Dumitrescu

Având în portofoliu numeroase colaborări cu artiști de talie internațională, Filip Cezar a anunțat recent un nou parteneriat de marcă: Renumitul designer a ales să-și asocieze imaginea brandului cu unul dintre cei mai talentați tineri actori români.

Mai exact, este vorba despre Toto Dumitrescu, fiul fostului internațional Ilie Dumitrescu, care a devenit ambasadorul costumelor de ceremonie marca Filip Cezar din 2019. Boemul actor a pozat în minunatele costume de ceremonie care au fost realizate manual după măsurile sale.

La cei 21 de ani pe care îi are, Toto Dumitrescu a reușit deja să se facă remarcat în lumea actoriei, fiind considerat de către critici ca fiind unul dintre cei mai buni tineri actori din țară. Dumitrescu Jr. s-a remarcat în special prin rolurile avut în filmele  Hackerville (2018), Un pas în urma serafimilor (2017), High Strung (2016) și Palatul pionierilor (2015), printre altele, însă nu are de gând să se oprească aici, ci dorește să-și încheie studiile de profil la facultatea din Londra, acolo unde este în ultimul an, după care își dorește să plece în Statele Unite ale Americii.

Interesant este că Toto a fost întors din drum pentru a lua parte la sesiunea foto, fiind deja în aeroport, așteptând îmbarcarea pentru cursa către capitala Angliei, în momentul în care desginerul l-a anunțat că totul este pregătit. Pe lângă faptul că a mărturisit că a fost și este rebel, lucru care l-a ajutat să joace perfect rolul lui „Olah” din filmul „Un pas în urma serafimilor”, pasiunea comună a celor doi pentru artă și design vestimentar a cântărit decisiv în luarea acelei decizii de ultim moment.

Chiar dacă vorbește limba engleză la nivel nativ, deoarece a făcut școala în limba engleză, ședința foto din România a decurs într-o manieră cât se poate de spectaculoasă, Dumitrescu Jr. impresionându-i pe membrii echipei prin gesturile și mimica deosebită, care nu a făcut altceva decât să-i confirme încă odată calitățile sale de actor. Câteva dintre ipostazele surprinse pot fi văzute în următorul clip:

În continuare, vă prezentăm câteva dintre imaginile care fac parte din campania de prezentare a costumelor de ceremonie Filip Cezar din 2019:

 

Sursa: agentia PROMOdesk.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here