Totul despre Lady Dior

0

Puteti afla totul despre Lady Dior din mini documentarul ce a fost lansat exclusiv online, in patru episoade momentan. Am mai pomenit de ele in momentul care au aparut, dar e mai simplu sa le puteti vedea pe toate la un loc.

Frumoasa actrita franceza, premiata cu Oscar, Marion Cotillard este Lady Dior, chintesenta stilului clasic, etern si sofisticat. Documentarul o insoteste pe actrita  in culisele casei, unde vedem parte din istoria casei in imagini vechi si noi. Marion este in ateliere, urmarind atent rapiditatea croitoreselor, iar noi o urmarim pe ea, trecand prin toate emotiile, bucurandu-se ca un copil la noi descoperiri, aratand, cu naturalete, de ce este ea Lady Dior.

(foto: Dior)

In urmatoarele episoade Marion ne ia in calatorie cu ea peste tot in lumea, de la atelierele din Montaigne 30 in cadrul festivalului Cannes si unde o mai poarta viata ei de poveste. Dupa aceea, trece printr-o metamorfoza intr-o sedinta foto cu unele dintre cele mai rafinate creatii haute couture, create chiar de Christian Dior.

Iar cel de-al patrulea film ne ilustreaza viata creatorului ce a starnit noi miscari in moda, printr-o incantatoare animatie plina de inspiratiile lui Christian Dior. Viata creatorului este acompaniata de un cantec original compus si cantat de personificarea actuala a brandului. Marion ne insoteste si in aceasta calatorie, prin vocea ei dulce si suava.

Fantasia

[youtube mmVfnLhwR8Y 600]

Up and up

[youtube LJ_M5Wte56k 600]

Metamorphose

[youtube Di6zyCwrsWQ 600]

Lily’s Body

[youtube SpEgL5y5zf8 600]

360° Bag

[youtube 3yEL7z5tosg 600]

Vom actualiza acest post pe masura ce vor aparea restul episoadelor din istoria Lady Dior.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here