Trailerul oficial al ultimului sezon din Urzeala Tronurilor

0
trailer oficial Urzeala Tronurilor

După o serie de teasere menite să crească suspansul, a venit și rândul trailerului oficial al celui de-al 8-lea sezon din Urzeala Tronurilor. Multîndrăgitul serial care urmărește povestea fascinantă scrisă de George R. R. Martin va ajunge la final în 2019, iar primul episod al ultimului sezon va fi difuzat pe 14 aprilie.

Trailerul de aproximativ două minute se deschide cu Arya Stark care vorbește despre amenințarea reprezentată de armata White Walkerșilor. Clipul întunecat – atât la propriu cât și la figurat – oferă o imagine de ansamblu asupra mai multor personaje, printre care se află și Jon Snow (Kit Harington) și Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), cei doi pregătindu-se luptă la fortăreața lui Stark. Conform acestui trailer și Jaime Lannister pare că se va alătura acestora în bătălia finală pentru supraviețuire.

Toată lumea așteaptă episoadele finale ale acestei serii, care vor prezenta și cea mai elaborată bătălie a show-ului, iar co-producătorul Bryan Cogman a declarat în acest sens: „Mai multe personaje disparate se vor întâlni de această dată un inamic comun, confruntându-se cu propriul lor trecut și definindu-și caracterul în fața unei morți iminente.” Cu toate acestea doi dintre actorii serialului Maisie Williams (Arya Stark) și Iain Glen (Ser Jorah Mormont) au dezvăluit deja că această scenă complexă le-a lăsat un gust amar.

Urzeala Tronurilor nu este singurul serial a cărui apariție o așteptăm cu nerăbdare pe HBO. Printre premierele lui 2019 se mai află Lovecraft Country, o creație a duo-ului Jordan Peele & J.J. Abrams, comedia Mrs. Fletcher și un “remix” Watchmen al co-creatorului Lost Damon Lindelof.

Citiți și: “Confesiuni de cititoare”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here