Transparente senzuale la Gucci

0

Liniile elegante ample sunt asociate cu motive bogat ornamentate si cu elemente inspirate din stilul atletic, care radiaza nonsalanta.

Directorul de creatie al casei, Frida Giannini, a declarat ca eleganta complexa si ornamentalismul rafinat ale colectiei fac aluzie la ilustratiile talentatului Romain de Tirtoff (alias Erté).

(Foto: Gucci)

Grafica fluida a siluetelor, accentuata de negrul iluminat de culori irizante si de lurex, este caracterizata de fante profunde, taieturi neasteptate, decolteuri adanci si transparente care accentueaza feminitatea. Materialele rafinate si tehnicile de executie redefinesc elementele sport de baza.

De la tricouri din piele cu ornamente elastice, trenciuri si salopete din matase plisata, la rochii de cocktail pana sub genunchi si cu talie joasa sau rochii lungi cu slituri adanci si chimonouri din matase brodate cu piele sau modele jacard, piesele colectiei dezvaluie senzualitatea feminina. Sifonul negru este brodat cu paiete irizante care amintesc de stilul Art Nouveau, iar accesoriile – de la genti de mana cu franjuri, care sunt protagonistele sezonului, la maxiclutch-uri si genti de umar mici, si pana la pantofii din piele, de sarpe sau de caprioara, cu tocuri in forma de con care au suprafete metalice fatetate – sunt predominant negre. Bratarile au aceleasi nuante, intunecate, cu ochelarii de soare in format maxi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here