Tratamentul de noapte care dă restart pielii tenului iritat și deshidratat

0

Dacă ați observat că pielea dumneavoastră prezintă semne de iritație, iar tenul pare extenuat, experții în skincare recomandă un tratament puternic de noapte care să își facă efectul rapid în timpul somnului. Din cauza unui stil de viață intens, haotic și stresant, a călătoriilor frecvente cu avionul sau a schimbărilor de anotimp, tenul începe să reacționeze și astfel apar iritația, roșeața și deshidratarea pielii.

NEW Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate de la Estée Lauder, cu noua tehnologie ChronoluxS.O.S. Technology, reduce aspectul iritat al pielii într-o oră de la aplicare și pătrunde în piele hidratând-o timp de 24 de ore și ajutând-o să își fortifice abilitatea de a răspunde și a se adapta la factori stresanți. Sub forma unui gel mătăsos, această formula puternică intensifică claritatea pielii, uniformizează și elimină aspectul de pori dilatați. Asemenea unui buton de reset, îi conferă pielii aspectul sănătos inițial.

O nouă descoperire științifică marca Estée Lauder – cheia rezolvării problemelor tenului iritat

Departamentul de cercetare Estée Lauder, format din experți în practici de skincare, este un inovator când vine vorba de o abordare corectă asupra reducerii iritației pielii, țintind cele trei etape ale iritației – inițiere, amplificare și rezoluție. Cercetătorii au descoperit o legătură strânsă între faza de rezoluție și purificarea celulelor. Aceste două metode naturale de reparare a pielii lucrează împreună pentru a rezolva rapid iritația vizibilă a pielii.

Tehnologii puternice care salvează și dau restart pielii

Salvează cu ChronoluxS.O.S. Technology

  • Acid Salicilic stabilizat + Resveratrol: un ingredient calmant și anti-iritant care țintește toate cele trei etape ale iritației și ajută procesul natural de regenerare a pielii. Patentat și dezvoltat de Estée Lauder, este o versiune stabilizată a acidului salicilic și resveratrol, două ingrediente îmbinate într-un mod inovator care s-a dovedit a avea un efect antiinflamator. Pielea se simte imediat mai calmă, iar iritația vizibilă este neutralizată rapid.
  • Tehnologia purificătii concentrate: aceasta ajută celulele pielii să își optimizeze procesul natural de purificare și să elimine reziduuri, un proces esențial în ruperea ciclului care conduce la mai multă iritație.
  • Tehnologia Chronolux: sprijină sincronizarea reparării naturale a pielii în timpul nopții.

Resetează cu Acid Hialuronic și antioxidanți

O formulă care pătrunde în piele și hidratează timp de 24 de ore și care conține antioxidanți puternici ce fortifică pielea pentru a răspunde cu ușurință la factori stresanți vizibili.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here