Tratamentul de tonifiere a întregului corp pentru care nu trebuie să ridici nici un deget

1

homepage_slabit_fara_efortCullotes cu talia înaltă, bluză neagră scurtă și mulată, care dă senzația că se teme să atingă bata de sus a pantalonilor – cine nu s-a imaginat într-o astfel de ținută care ține prima pagină a revistelor din întreaga lume? Am presupune că e, poate, prea îndrăzneț să lăsăm o fâșie îngustă de abdomen să se ivească fără să fi folosit conștiincios un abonament la sală.

Adevărul este că pentru a purta cu încredere orice ținută, oricât de curajoasă, nu ai nevoie de pătrățele sau contururi definite ci de o prea-cinstită tonifiere, obținută nu musai cinstit.

Și când spun nu musai cinstit mă gândesc la electrostimulare. E genul de non-activitate care în 45 de minute, câtă vreme stai întinsă pe un pat comod și treci în revistă peripețiile zilei, reiei în imaginar ce ai zis cui și cum și, mai ales, de ce, corpul tău este simulat mai ceva ca după câteva ore petrecute într-o sală prea plină și inundată de vapori de transpirație.

Întărește și definește musculatura, te ajută să arzi mai repede grăsimile și să pierzi în centimetri (desigur, dacă ajuți și tu organismul cu ceva litri de apă cu lămâie și alimentație sănătoasă). Dacă vrei efecte vizibile (cam ca după o liposucție, spun specialiștii), ai nevoie de 25 de ședințe, în medie. Sună mult, dar dacă vezi aici cât costă o ședință de electrostimulare, îți dai seama că este cât trei programări la scurtat părul.  

Înainte de toate, electrostimularea își dovedește eficacitatea în …medicină

Potrivit itchmedicaldivision.com, electrostimularea a fost folosită timp de ani de zile ca tratament pentru afecțiuni medicale care aveau legătură cu pierderea forței musculare. Electrostimularea are un efect de stabilizare asupra țesutului muscular, dar ajută și la întărirea lui. Astăzi se folosește pentru a trata atrofia cauzată de probleme neurologice sau de un accident dar și după reconstrucții.

De ce nu este folosită electrostimularea mai mult în sport?

Efectivitatea dispozitivelor de electrostimulare a fost demonstrată științific dar, cumva, procedura și-a pierdut puțin din reputație în momentul când a intervenit teleshoppingul pe nișa asta, exagerând cu mult rezultatele care pot fi obținute. Pentru a avea efect, electrostimularea cere timp și planificare, dar rămâne o metodă eficientă și foarte accesibilă pentru care nu trebuie să ridici nici măcar un deget. Noi votăm pentru ea, masaj  și pentru centrele de înfrumusețare.
(P) Articol realizat împreună cu simobeautycenter.ro

Sursa foto: shutterstock.com  

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Foarte bun articol, este esential pentru organism sa avem o dieta echilibrata, sa ne tinem de sport si sa facem vizite regulate la salonul de frumusete pentru a ne mentine tineretea si starea de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here