Trei branduri romanesti de bijuterii ale caror creatii ne-au cucerit iremediabil

0
748
branduri romanesti de bijuterii care ne-au cucerit

Cu o alura sleek, moderne si minimaliste, aceste piese apartinand unor branduri romanesti ofera o perspectiva noua asupra designului de bijuterie.

OVAL

oval-branduri-romanesti-de-bijuterii

Colectia Sine, creata de Otilia Mihalcea, se situeaza la confluenta dintre riguros-geometric si liber, fiind formata in principal din cercei, ce pot fi asociati dupa plac sau purtati individual. „Mi se pare ca a iesit usor saizecista, odata ce incadreaza fata, involuntar sau subliminal in tendinte. Dar puse la un loc, bijuteriile sunt si industriale, duse acolo de finisajul mat si de culoarea argintului“, ne spune designerul. Puteti descoperi colectia online pe ovaloval.com.

MADELEINE ARTISANAL JEWELER

madeleine-artisan-branduri-romanesti-de-bijuterii

Adepta a colectiilor permanente, Madalina Radulea creeaza obiecte ce transcend tendintele. „O frunza verde de mai, o creanga de copac trist in noiembrie, geometria cladirilor pe lângă care trec in plimbarile mele zilnice, staniolul unei bomboane de ciocolata lasata de fiul meu pe masa de cafea.
Acesta este regatul bijuteriilor mele.“ Bijuteriile Madeleine sunt disponibile in showroom si online pe madeleine.com.ro.

A.A. PETCAN

petcan-branduri-romanesti-de-bijuterii

Conceptualizare a simplitatii in bijuteria contemporana, colectia A.A. Petcan raspunde nevoii de accesorizare inteligenta. Atentia la detalii este evidenta in fiecare piesa, de la cerceii
supradimensionati si brosele minimaliste la coliere fin franjurate. Obtinute prin tehnici clasice, cu
linii simple, bijuteriile respiră atemporalitate.Descoperiti piesele online pe aapetcan.com.

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR Romania iulie-august 2016

Foto: Manole Sava

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here