Trei proceduri de înfrumusețare de testat acum

Țintiți zonele-problemă, scăpați de centimetri în plus și căpătați o alură mai tânără cu cele mai noi tratamente disponibile în oraș

0
Trei proceduri de înfrumusețare de testat acum

Dacă ați încercat toate metodele posibile, dar nu scăpați de bărbia dublă sau depozite de grăsime de pe abdomen, flancuri sau alte zone ori dacă pielea are nevoie de un boost de energie pentru a arăta mai proaspătă, chiar și în zona mâinilor, vă recomandăm să încercați aceste tratamente.

Scăpați de bărbia dublă

CLATUU Alpha este cea mai nouă generație de criolipoliză și se adresează celor care vor să scape de depozitele de grăsime, nu au timp de sport, ori fac sport și au un regim de viață sănătos, dar nu pot scăpa de anumite depozite încăpățânate de grăsime din zone precum abdomen, coapse, spate, picioare, deasupra genunchilor, axilă, brațe, linia sânilor, zona de sub fese. Are rezultate excepționale și în a elimina bărbia dublă. Se bazează pe o tehnologie de înghețare a grăsimii și de eliminare a ei, fără să afecteze țesuturile din jur. Efectele criolipolizei cu CLATUU Alpha se văd în câteva săptămâni după efectuarea tratamentului. O ședință CLATUU Alpha durează 40 de minute și are prețul de 1780 lei la Centrele Silhouette și Cronos Med din București.

Obțineți o piele fermă

Biolifting este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. În timpul ședinței, medicul recoltează sânge, îl prelucrează cu diverse aparate și formează două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățește cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numește Dermapen este introdus la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată în plasma gel, echivalent acidului hialuronic, indicată pentru injectarea mai profundă, cu care se remodelează zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă. „Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depășit vârsta de 40 de ani și care caută soluții pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu”, declară medicul estetician Iancu Morad. Bioliftingul se realizează la clinica Luxury Aesthetics și durează 45 de minute, iar efectele ei se mențin un timp îndelungat dacă se respectă procedura de patru tratamente efectuate inițial la interval de trei luni.

Reîntineriți pielea mâinilor

Această zonă este des ignorată în tratamentele antiaging, deși se află constant sub agresiunea factorilor externi și dezvăluie semnele înaintării în vârstă. De altfel, se spune că mâinile sunt o carte de vizită, nu-i așa? Pielea lor are nevoie de îngrijire profesională, aceeași atenție pe care o acordăm tenului, întrucât, pe măsura trecerii timpului, devine mai subțire, își pierde tonusul și capătă pete inestetice. Vă recomandăm tratamentul edermologic LPG Cellu M6 Alliance, ce stimulează natural suprafața pielii, reactivând astfel fibroblastele, celulele tinereții. În urma tratamentului endermologic, ce durează doar zece minure, studiile au demonstrat că se generează cu 80% mai mult acid hialuronic, volum și hidratare, nivelul de elastină crește cu 46%, fapt ce oferă suplețe, pielea devine cu 70% mai fermă, iar ridurile sunt estompate cu 87%. Tratamentul este disponibil la Centrele Silhouette și saloanele partenere Top Line.

Citiți și: “Secrete de frumusețe: tratamentele cu uleiuri pentru riduri”!

Foto: Imaxtree (Christopher Kane SS19)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here