Trei terapii relaxante pe care să le alegeți în SPA-uri din țară

Destindeți-vă mintea și corpul în vacanță cu aceste proceduri

0

V-ați programat o ieșire din oraș în următoarea perioadă? Dacă v-ați propus să vă destindeți, de ce nu încercați și una sau mai multe proceduri wellness pentru un efect total? Am selectat trei terapii relaxante pe care să le alegeți în SPA-uri din țară.

Baia în bere de la Teleferic Spa Center
Este o terapie cu reputație, pentru că îmbăierea în malț și în hamei se practica încă din Evul Mediu. Ea stimulează metabolismul și dăruiește pielii un aspect mai ferm și mai elastic. Uleiul de Macadamia și de calendula completează efectele berii și îi potențează totodată efectele. Aceste ingrediente prețioase pentru piele vin ascunse într-un săculeț de iută și se dizolvă în apa din cadă. Cu același săculeț, se realizează un scrub binefăcător, ideal înaintea unui masaj îndelungat. După îmbăierea în bere, nu e recomandat dușul imediat, pentru ca ingredientele active să acționeze asupra pielii. Preț ședință: 169 Lei. Teleferic Spa Center se află în incinta hotelului Teleferic Grand Hotel.

Ritualul pentru revitalizare “Hercule, it’s me!” de la Afrodita Resort & SPA
Acesta începe cu o baie de 20 de minute în apa termală minerală, timp în care mușchii se relaxează profund. Urmează un duș răcoritor și un masaj energetic de 75 de minute. Această procedură lucrează profund musculatura, dar și fluxurile de energie ale corpului, pentru a le readuce în echilibru. Corpul și mintea se relaxează deplin și vă veți simți renăscute și cu un plus de vitalitate. Apa de la izvorul Afrodita Resort & Spa are o concentrație mare de sulf și oferă ajutor terapeutic în reumatism, dureri de spate sau nevralgii. În plus, este ideală pentru o piele frumoasă și sănătoasă, previne ridurile, dar și alte afecțiuni ale pielii. Preț ședință: la cerere. Hotelul Afrodita Resort & Spa se găsește în centrul stațiunii Băile Herculane.

Împachetarea cu nămol de la Danubius Health SPA Resort Sovata
Bogat în ingrediente minerale de detoxifiere a pielii și a corpului în general, nămolul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și ajută la regenerarea și tonifierea pielii. „Împachetarea wellness cu nămol este una dintre cele mai cerute terapii de la Sovata. Ea susține recuperarea mineralelor pierdute din organism și purificarea porilor. Nămolul cald se aplică în mod direct pe piele și se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Datorită căldurii plăcute și trăsăturilor chimice ale nămolului, aceasta procedură reprezintă tratamentul ideal pentru combaterea stresului, oboselii și afecțiunilor nervoase”, punctează medicul balneolog Suzana Pretorian, expert la Danubius Health Spa Resort Sovata. Preț ședință: la cerere.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here