Trei tratamente cosmetice de încercat în iunie

0
111
Trei tratamente cosmetice de încercat în iunie
Trei tratamente cosmetice de încercat în iunie

Cele mai noi proceduri cosmetice vă înfrumusețează tenul și chiar vă fac viața mai ușoară

Chiar dacă aveți o rutină corectă și adecvată pentru piele acasă, uneori ea nu este suficientă pentru a combate efectele trecerii timpului sau pentru a obține alte rezultate pe care vi le doriți. De aceea, vă recomandăm să apelați la proceduri cosmetice care lucrează în profunzime, sub observația medicilor. Iată ce vă recomandăm pentru începutul verii:

Mai multă hidratare pentru ten

Soarele în exces deshidratează pielea, așa că un tratament cosmetic îi poate conferi un boost de prospețime. Aquapure, care se realizează în Centrele Silhouette, este un tratament hidrofacial 4 în 1 pentru o piele mai curată, mai luminoasă și mai hidratată prin dermoabraziune delicată, care atenuează nuanța neuniformă a pielii, porii sufocați, excesul de sebum, deshidratarea, liniile fine și ridurile. Acest tratament exfoliază, echilibrează nivelul de sebum și mărește producția de colagen. Se adresează ridurilor și liniilor fine, pielii lipsite de fermitate, pielii grase, acneei, pielii sensibile, hiperpigmentării.

Fără riduri în zona gâtului

Vă displace aspectul pielii din zona gâtului, marcată de riduri? Pentru a le estompa, încercați tratamentul de hidratare PRP sau „Terapia Dracula”, efectuată de medicul estetician Iancu Morad la clinica Luxury Aesthetics. PRP (tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite), cunoscut și  ca Terapia Vampir sau Terapia Dracula, este o soluție non-invazivă pentru rejuvenarea facială, folosind doar sângele propriu. Se recomandă și pentru ameliorarea ridurilor din zona gâtului. „Ridurile nu dispar instantaneu, deoarece este vorba despre stimularea celulelor de regenerare din profunzime, iar acesta este un proces ce acționează în timp. Recoltăm sânge pe care mai apoi îl prelucrăm, adăugăm vitamine și aminoacizi, iar în final îl injectăm în zona pe care dorim să o tratăm. Pentru zona fetei folosim un dispozitiv care se numește Dermapen, un fel de stilou care conține microace. Substanța poate fi injectată și în zona gâtului, acolo unde, odată cu vârsta, se formează anumite cute sau riduri, din cauza faptului că pielea își pierde din elasticitate. Când se vindecă zona tratată, ea se vindecă cu fibre noi de colagen și elastină”, explică medicul Morad. Sunt necesare 3-4 ședinte de tratament pentru rezultate notabile, iar apoi câte o ședință de întreținere o dată la șase luni sau un an.

Scăpați de transpirație în 10 minute

Injecțiile cu toxină botulinică nu sunt potrivite doar pentru întinerirea feței. Medicul estetician Iancu Morad de la clinica Luxury Aesthetics le recomandă pentru a stopa transpirația în exces în zona axilei. “Tratamentul cu toxină botulinică este rapid și constă în microînțepături în zona axilară, prin care injectăm micropicături de substanță. Intervenția este nedureroasă, nu necesită anestezie, decât aplicarea de gheață pe zona tratată timp de 10 minute, înaintea procedurii. Toxina botulinică blocheză anumiți receptori astfel încât activitatea glandelor sudoripare este redusă, iar transpiraţia se diminuează”, spune medicul. În urma procedurii, se atenuează cantitatea de transpirație în proportie de 80-90% sau chiar poate dispărea complet. „Efectul se instalează treptat, nu imediat. Pacientul va observa că nu va mai transpira abundent cam în 3-5 zile de la injectare, iar efectele durează până la 9-12 luni. Din experiența noastră clinică, o dată ce repetăm tratamentul la 9-12 luni se va prelungi durata de menținere a rezultatului. Astfel, eficienţa în timp va creşte odată cu numărul tratamentelor”, adaugă medicul estetician Iancu Morad.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here