TREND REPORT: Cele mai importante tendințe pentru toamnă-iarnă 2019/2020

0
[email protected]

TREND REPORT: Selecția celor mai importante tendințe pentru TOAMNĂ-IARNĂ 2019/2020.

Volum maxim

Eleganța și glamourul revin în atenția marilor case, de această dată alura celor mai de impact lookuri luând proporții exagerate. Siluetele balon de inspirație ’50s de la Marc Jacobs și Valentino, jachetele din pene neon de la Saint Laurent și rochiile cu elemente couture de la Alexander McQueen ne-au făcut să ne îndrăgostim.

Working Class

Anii ’80 într-o nouă formulă. Dacă în sezoanele trecute focusul designerilor a fost pe reinterpretarea siluetelor flamboiante ale decadei, acum ei sunt cuceriți de latura utilitară a pieselor reprezentative din acea perioadă. Pentru inspirație, urmăriți podiumurile Louis Vuitton, Isabel Marant sau Alberta Ferretti.

imaxtree.com

Uptown Girls

Tăieturi sharp (Burberry, Valentino), fuste din tartan peste genunchi (Celine, Balenciaga), mantouri din lână cu lungimi midi (Michael Kors), printuri cu logo-uri clasice, toate anunță întoarcerea în forță a eleganței burgheze specifice sfârșitului anilor ’70, amintind de vechiul look Celine, Chloé sau Yves Saint Laurent.

imaxtree.com

La pătrat

imaxtree.com

Modern heritage – țesăturile sau imprimeurile grafice în carouri, patternul gingham și tweedul, în special în varianta total look, au devenit staruri ale sezonului. Abordați acest trend din plin, mixați și suprapuneți cu încredere, inspirându-vă din colecțiile Chanel, Gucci sau Dior.

Sub acoperire

Poate cea mai vizibilă tendință pe catwalk, capele au fost prezente în majoritatea colecțiilor toamnei. Ne-au atras atenția variantele din dantelă de la Prada, cele cu siluetă utilitară de la Max Mara, precum și opțiunile din piele de la Salvatore Ferragamo.

imaxtree.com

Black Is Back

[email protected]

Eleganța și sex-appeal-ul negrului sunt incontestabile. Dominând siluetele din cap până-n picioare, negrul revine fie într-o formulă distinctiv androgină, fie într-una clasică și sleek.

Pagini realizate de Lil Bulgac în numărul de septembrie Harper’s BAZAAR 2019

Colaje: Tudor Smalenic

Foto: imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here