Beauty: Hot Trends

0

Tendintele sezonului de primavara-vara 2012 poarta amprenta luminozitatii, a lipsei de inhibitii si, mai presus de toate, a ultrafeminitatii.

Alegeti variantele preferate dintre tonurile de roz, baby blue sau oranj, juxtapunerile de texturi, accentele vioaie si grafice, iar in materie de coafuri, dintre cocurile accesorizate fin sau, dimpotriva, suvitele wet si edgy.

BAZAAR prezinta cele mai hot 5 tendinte de makeup si hairstyle ale primaverii.

Baby skin

Makeup artistii au cazut cu totii de acord: pielea trebuie sa fie impecabila si proaspata, inainte de orice produs de infrumusetare. Iar pentru a-i oferi aspectul luminos, se folosesc tot mai multe baze iluminatoare, fond de ten fluid, blush-uri cremoase si stilouri aplicate in colturile intunecate ale fetei.

Cocuri stilizate

Cocurile si-au pastrat in acest sezon nota extrem de eleganta, in tuse gingase – ca in prezentarea Chanel, la care hair-stylistul Sam McKnight a prins ace de par cu perle la capat in suvitele cu aspect umed prinse in coc – sau in versiuni mai sofisticate – ca la Yves Saint Laurent, unde bijuterii-statement aurii, inspirate de Ann Bonfoey Taylor, au impodobit parul modelelor.

Priviri feline

La polul opus fata de folosirea nuantelor pastelate pentru ochi si buze sta un trend grafic care accentueaza caracterul misterios al ochilor. Privirile feline, creionate cu eyeliner negru, verde sau albastru profund, sunt îndraznete si seducatoare.

Noi nuante de rosu

Rosul, ca nuanta clasica pentru buzele pline de expresivitate, a capatat pe alocuri pigmenti de oranj. Se poarta tonurile pline, de rosu clasic, sau nuantele de corai. Texturile sunt preponderent semi-mate, dar nu ocoliti nici glossurile.

Wet effect

Inspirati de Ursula Andress in filmul Dr. No din seria Bond sau de sirenele povestilor nemuritoare, hair-stylistii au folosit din abundenta produse care dau suvitelor un aspect umed. Coafurile se potrivesc unor personalitati rebele, dar pot fi si rafinate, asa cum am vazut in show-ul Elie Saab.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here