Trenduri care au dominat podiumul și instagram în vara 2019

0
Trenduri care au dominat podiumul și instagram în vara 2019

Vara este pe sfârșite, așa că este momentul să facem o retrospectivă a trendurilor care au dominat podiumul și feed-ul de instagram în vara 2019.

Costumul de baie monocrom CHANEL

Prezentat pe podium ca parte din colecția Primăvară/Vară 2019 creată de Karl Lagerfeld pentru casa CHANEL, costumul de baie monocrom a creat o adevărată senzație, alături de pălăria de paie cu panglică neagră și lanțul/cureaua CHANEL. Ultima colecție a lui Karl Lagerfeld pentru CHANEL și decorul cu mare și plajă creat în interiorul Grand Palais au devenit printre cele mai memorabile din cariera acestuia.

Baywatch – costumul de baie întreg al Louisei Ballou

Proaspăt despărțită de The Weeknd, Bella Hadid și-a arătat admirația față de creațiile designerului din sudul Carolinei, Louisa Ballou, purtând în vacanța ei din Mykonos un costum de baie întreg, în culori țipătoare și tăieturi ascuțite, inspirat de cultura de surfing cu care creatoarea a crescut în anii ‘80.

View this post on Instagram

WWW.LOUISABALLOU.COM link in bio 📷 @mannydark

A post shared by Louisa Ballou (@louisaballou) on

Geanta de rafie semnată de Jacquemus

2019 a fost anul lui Simon Porte Jacquemus. De la senzația creată pe Instagram cu spectacolul din lanul de lavandă din sudul Franței, până la numărul impresionant de celebrități care vor să pună mâna pe creațiile designerului francez, toate semnele arată că Jacquemus are potențialul de a deveni un creator cult.

Bentița cu aplicații

Unul dintre accesoriile preferate ale lui Kate Middleton, bentița cu aplicații este preferată de către tot mai multe celebrități. Anul acesta a ieșit în evidență la premiera filmului Once Upon a Time..in Hollywood, unde a fost purtată de către actrița Maya Hawke, fiica Umei Thurman.

Salopeta

Salopeta boilersuit cu accesorii reflectorizante sau patch-uri, asortată cu un bumbag colorat, reprezintă unul dintre lookurile cool care s-au impus în această vară.

Foto: imaxtree, Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here