Trenduri de beauty din sezonul primăvară-vară 2019 de purtat acum

0
Moschino primăvara/vara 2019

Luna Modei este aproape de final și am avut ocazia să urmărim trendurile prezente pe catwalk, ce reprezintă o sursă bogată de inspirație. Din fericire, de câteva sezoane, multe dintre trendurile de machiaj și coafură încalcă regulile tradiționale, și pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp.

Dacă vreți să fiți în pas cu moda, nu mai e necesar, de exemplu, să creați machiaje mai întunecate și dramatice toamna și iarna și culori intense primăvara și vara. O altă veste bună este că trendurile sunt pentru oricine – de la persoane care preferă aspectul cât mai natural până la persoane cărora le place să experimenteze și să se inspire din ce se purta în decadele trecute. Iată câteva dintre trendurile care ne-au plăcut

1. Rujul roșu

Escada primăvara/vara 2019

Hidratați și iluminați bine tenul, acoperiți micile imperfecțiuni… ce lipsește? Un ruj semi-mat, cu o conturare precisă, așa cum au purtat modelele la Escada. Pentru un efect mai spectaculos, aplicați o tușă fină de iluminator pe arcul de deasupra buzelor, care le va pune în evidență.

2. Sprâncene naturale

Alberta Ferretti primăvara/vara 2019

Nu veți întâlni niciun model în backstage care are sprâncenele pensate excesiv. Dimpotrivă, cu cât aceste arcuri sunt mai stufoase și mai pline de personalitate, cu atât sunt mai apreciate. Așadar, lăsați deoparte penseta și obiceiul de a vă pensa mereu sprâncenele și lăsați-le cât mai natural. Nici aplicarea multor produse de conturare nu mai este actuală. Sfatul nostru este să umpleți golurile dintre firele de păr, acolo unde este necesar, să pieptănați sprâncenele și să le purtați cu mândrie.

3. Pistrui pictați

Alberta Ferretti primăvara/vara 2019

Dacă aveți pistrui naturali, afișați-i. Dacă nu-i aveți, desenați-i. Ușor de realizat cu ajutorul unei pensule cu vârf foarte subțire, pistruii vor fi instant remarcați și apreciați.

4. Mai multă culoare

Byblos primăvara/vara 2019

Dați o șansă machiajului cu albastru sau cu verde. Indiferent că optați pentru un fard ori un liner pentru a-l obține, veți fi remarcată pentru îndrăzneală și prospețime.

Christian Siriano primăvara/vara 2019

5. Piele luminoasă

Eudon Choi primăvara/vara 2019

Strălucirea obținută cu ajutorul unei îngrijiri riguroase, dar și cu produse de acoperire ce reflectă lumina a fost prezentă peste tot. Renunțați la pudră sau la produsele cu mare acoperire și matifiante (păstrați-le strict pentru zonele cu exces de sebum precum, spre exemplu, fruntea) și recurgeți la iluminatoare.

6. 90s lips

Moschino primăvara/vara 2019

Long live the 90s! Reîntoarceți-vă la creionul contur maro pentru buze, așa cum au purtat modelele la Moschino. Acest truc va conferi totodată buzelor un aspect mai voluminos.

7. Nails art

Tibi primăvara/vara 2019

Manichiurile monocrome sunt surclasate de un nou trend versatil. După ani de zile în care au fost uitate, unghiile capătă tot mai mult interes. Fiți creative! De la opțiuni bicolore, la versiuni tip negative space, aplicații și texturi diverse, este timpul să vă exersați răbdarea, imaginația și îndemânarea.

Citiți și: „Beauty trends SS 2017: machiaje perfecte pentru zile fierbinti”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here