Trenduri în aranjarea părului pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020/2021

Adaptează-ți fără efort stilul pentru noul sezon

0
trenduri in aranjarea parului

Vrei să îți schimbi tunsoarea sau să abordezi un stil nou de aranjare a părului, care să fie în tendințe și cât mai ușor de realizat? Îți propunem cele mai simple și de efect trenduri în aranjarea părului pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020/2021. Aceste opțiuni, care implică efort minim, îți vor conferi un aer de eleganță sau lejeritate. Iată care sunt preferatele noastre și câteva produse de styling cu care le poți obține.

Kitty kitty bang

Bretonul a fost prezent pe numeroase catwalk-uri, precum cele de la Saint Laurent, Chloé și Celine, și poți să îl porți chiar și dacă ai părul ondulat. Reprezintă o continuare a preferinței pentru trendurile anilor ’70 din cele mai recente sezoane și una dintre cele mai simplu de obținut schimbări de tunsoare, cu efecte majore asupra look-ului tău. Poartă-l cu atitudine, nonșalant.
trenduri în aranjarea părului

Jumătate de măsură

Coafura cu părul prins pe jumătate, în partea superioară, este confortabilă și, pe deasupra,
elegantă, mai ales dacă o accesorizezi cu o fundă ca la show-ul Chanel, unde hairstilistul Sam McKnight a combinat un stil franțuzesc din anii ’70 cu o coafură victoriană. Păstrează textura naturală a părului, sau, dacă preferi o variantă mai netedă, răsucește șuvițele laterale și prinde-le la spate, cum poartă modelele din show-ul Tory Burch.

Apumă Budy Builder, Kevin Murphy, 120 Lei (TopLine)

Balsam-spray pentru volum, Susanne Kaufmann, 160 Lei (MioBio)

trenduri în aranjarea părului
Texturi naturale

Coafurile atent aranjate au dominat catwalk-urile, dar este loc și pentru cele mai
confortabile, atât de necesare în aceste timpuri. Acceptarea și purtarea cu mândrie a texturilor naturale este unul dintre cele mai iubite trenduri în aranjarea părului din acest sezon. În numeroase show-uri, precum Anna Sui, Celine sau Etro, modelele au purtat părul răvășit, nonșalant, cu bucle foarte lejere, cu aspect natural. La Tod’s, câteva modele au defilat cu părul desprins, prins sub fular. Atât de firesc, atât de tomnatic.

Spray pentru texturizare Salty Mist, Maria Nila, 99 Lei
trenduri în aranjarea părului

Citește și: Ce parfumuri să porți dacă stilul tău vestimentar este vesel și jucăuș

 

 

Colaj: Tudor Șmalenic
Foto: Imaxtree, PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here