Cele mai trendy jachete de la Săptămâna Haute Couture din Paris

0

Magia Parisului se amplifică odată cu venirea Săptămânii Haute Couture. Pe lângă catwalk-urile emblematice din fiecare an, savurăm și ținutele de streetstyle, ce oferă o imagine interesantă de ansamblu asupra tendințelor în curs.

Printre piesele care ne-au captat atenția se află jachetele, prezente la această ediție în multiple feluri. Și deoarece ele au fost vedetele incontestabile ale ținutelor de street style, astăzi, v-am pregătit o selecție a celor mai șic jachete plus idei pentru purtarea fiecărui model în parte.

CLASSY COATS

De-a lungul mai multor decenii mantoul cu formă clasică sau ușor supradimensionată a reprezentat o piesă de rezistență în garderoba oamenilor. Orice look, fie el elegant sau sporty, poate coexista într-o armonie stylish alături de un palton. Printre variantele moderne disponibile în prezent sunt cele cu imprimeuri grafice, culori aprinse, sau croieli oversized.

Shopping Guide:

Palton din lână și cașmir Max Mara, 9.680 Lei; Palton Zara, 499.90 Lei; Palton din amestec de lână H&M, 399.99 Lei

DENIM DELIGHTS

O jachetă cool din denim conferă oricărei ținute o alură relaxată și proaspătă. Mixată cu un look casual sau unul mai rafinat, jacheta din denim este o piesă must-have indiferent de stil și sezon. Optați pentru variantele cu broderii și imprimeuri sau cele în alte culori decât clasicul albastru.

Shopping Guide:

Jachetă supradimensionată cu imprimeu Balenciaga, 7.130 Lei; Jachetă din denim Topshop, 42 Lire; Jachetă din denim H&M, 199.99 Lei

COMFY PUFFAS

Jachetele puffa își mențin o poziție privilegiată pe lista tendințelor în ultimile sezoane. Variațiunile de lungimi, texturile inedite, materialele și imprimeurile speciale definesc noile propuneri de jachetă puffa din această perioadă. Jacheta lungă, din catifea pastel, a fost cu siguranță una dintre aparițiile marcante de la Săptămâna Haute Couture din Paris.

Shopping Guide:

Jachetă rezistentă la apă Max Mara Weekend, 2.166 Lei; Jachetă puffa Topshop, 25 Lire; Jachetă puffa Moncler X Pierpaolo Piccioli, 3.375 Euro

TRENCH STORIES

Trenciul își continua traseul de redefinire și-n 2019. Variantele reinventate le-au înlocuit pe cele clasice și oficial trăim în era Trench-ului 2.0. Investiți într-un astfel de model actual ce va deveni o piesă de colecție în scurt timp.

Shopping Guide:

Trenci de gabardină Burberry, 9.150 Lei; Trenci de mătase Victoria Beckham, net-a-porter.com, 872 Euro; Trenci de vinilin Mango, 399.90 Lei

Citiți și: “Jachete statement pentru iarna 2016: idei de la Saptamanile Modei”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here