Tricoul si cartea preferata sau Book Cover Tee

1

Book Cover Tee este un proiect lansat de Noemi Revnic, talentata colaboratoare BAZAAR. Ea si-a imaginat coperta cartii ei preferate si a vrut sa infrumuseteze un tricou cu acea imagine. A reunit cativa prieteni si, impreuna cu 109, a creat prima serie de coperti imaginate imprimate pe tricouri.

EroiiRomanieiChic, adica Lili Misaila si Cristina Pop, au apelat la creativitatea Carlei Szabo cand au ales romanul Middlesex al lui Jeffrey Eugenides. Ovidiu Buta, trecand prin manifestari asemanatoare cu cele ale lui Orlando, a ales sa creeze propria coperta a cartii de Virginia Woolf. Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu  au ales povestea  declansata de Accidentul lui Mihail Sebastian. Maiestria lui Puskin din Dama de pica a fost optiunea Valeriei Moldovan. Iar Razvan Firea si-a ales reprezentarea sa pe panza, adica Portretul lui Dorian Gray al lui Oscar Wilde. Cartea care a inceput totul a fost Cineva cu care sa fugi de acasa de David Grossman, pentru care Noemi a imaginat un colaj impreuna cu Marius Concita.

Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan, de la 109, au creat un model de fata si unul de baiat, iar cele 80 de tricouri rezultate se gasesc numai in librariile Anthony FrostBastilia si Carturesti, la pretul de 150 de lei. O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata „Centrului de Adoptii Iubirrre„.

Proiectul marca Placerile lui Noe (numele blogului lui Noemi) s-a materializat sub lentila lui George Enache.

 

[nggallery id=19]
“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design: Atelier Perwoll de la Henkel Romania si Philips Romania. Iar de acum incolo, de doua ori pe an, vor fi noi coperti cu care sa ne identificam, astfel ca in toamna, probabil, va aparea o noua serie.
Voi ce coperta ati alege?
Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here