Triumph Inspiration Award 2012

0
264

Cel mai cunoscut concurs de design in industria de lenjerie, Triumph Inspiration Award testeaza din nou creativitatea studentilor din intreaga lume. Editia 2012 va avea loc la Shanghai, iar piesa care va reprezenta Romania tocmai a fost aleasa in urma unei finale nationale organizate de Triumph International Romania.

„Texture Balance” este numele piesei castigatoare, o creatie a Alexandrei Avram, studenta la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, profesor coordonator Elena Basso Stanescu.

Locul II i-a revenit unei studente de la aceeasi universitate si cu acelasi profesor coordonator, Anca Belbe („Microscopic Dragon”), iar locul III a fost adjudecat de Roxana Benea („Absolute Beginning”), studenta la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, sub coordonarea profesoarei Doina Lucanu.

Participantii la finala nationala si-au prezentat creatiile adaptate temei „Dragons and Butterflies” unui juriu format din Andrei Iovu – redactor-sef Harper’s BAZAAR Romania, designerii Cristian Samfira si Mihaela Glavan si Rodica Bodescu – Marketing Manager Triumph International Romania.

Dupa trei ani in Europa, marea finala Triumph Inspiration Award se va muta, din nou, in Asia. Castigatorii din cele 31 de tari participante au ocazia de a prezenta la Shanghai o piesa de lenjerie unicat, ei urmand sa concureze in cadrul unei prezentari de moda ce va reuni, la fel ca in fiecare an, celebritati si specialisti. Anul trecut, printre cei prezenti s-au numarat designerii brandului Viktor&Rolf, Ellen von Unwerth, Lily Cole si Helena Christensen.

Aproape 9.300 de studenți au luat parte la Triumph Inspiration Award incepand cu prima editie, cea din 2008, acesta devenind un concurs consacrat in industria de design vertimentar.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here