Trucuri pentru o manichiura rezistenta

0
trucuri pentru o manichiura rezistenta

De care ori vi s-a intamplat ca, la una-doua zile dupa ce v-ati facut manichiura, sa va treziti cu lacul de unghii “sarit”? Ati dat vina pe calitatea produsului? Desi este importanta, nu doar de ea depinde rezistenta manichiurii.

Produsele adiacente lacului de unghii, pasii de aplicare si chiar ingrijirea zilnica sunt esentiale pentru a pastra manichiura pana la 10 zile. Catalina Stoica, Nail Expert Jessica Cosmetics recomanda urmatorii pasi pentru un rezultat ca la carte.

1. Degresati unghiile inainte de aplicarea oricarui alt produs. Exista produse speciale care indeparteza reziduurile uleioase de pe unghii, ce pot impiedica aderenta produselor urmatoare pe unghii.

2. Urmati cu doua straturi generoase de baza (base coat), pe care sa o alegeti in functie de nevoile unghiilor dumneavoastra. Este necesar sa luati o pauza de cel putin un minut intre aplicare fiecarui strat. Nu uitati sa aplicati baza pentru unghii chiar si sub unghie. Acest truc ofera protectie si fereste unghia de subtiere.

3. Aplicarea lacului de unghii, a culorii propriu zise, trebuie realizata cu generozitate, in mai multe straturi, nu doar intr-unul singur.

4. Sigilati manichiura cu un top coat, pe care sa il reaplicati zilnic. Alegeti unul care este foarte subtire si nu ingroasa stratul de culoare.

Cititi si: „Previziuni de la NYFW SS 18 pentru o manichiura in tendinte”!

Foto: Imaxtree (Roland Mouret toamna-iarna 2017/2018)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here