Ultimele dezvaluiri despre „Marele Gatsby”

0
88

S-au creat multe asteptari in jurul interpretarii pe care regizorul Baz Luhrmann o va da Marelui Gatsby, mai ales dupa ce premiera sa a fost amanata din iarna pana in mai. Intre timp am aflat ca Prada a creat costume pentru film si ca acesta va fi lansat in deschiderea editiei de anul acesta a Festivalului de la Cannes.

Cea mai recenta stire care ne creste din nou asteptarile este legata de coloana sonora. Asa cum a facut pentru Romeo si Julieta si Moulin Rouge, Luhrmann vrea sa gaseasca muzica perfecta pentru aceasta poveste. Si-a gasit un partener in Jay-Z, care a produs muzica moderna cu referinte Jazz Age. Beyoncé, in echipa cu Andre 3000, a inregistrat pentru film o varianta a imnului Back to Black, al lui Amy Winehouse. Preferata BAZAAR, Florence Welch, adauga drama unui moment de suspans, dupa cum ne dam seama si din noul trailer. Coloana sonora este completata de Lana del Rey, Bryan Ferry si Jack White, printre altii.

Cu Leonardo DiCaprio, in rolul misteriosului Jay Gatsby, si Carey Mulligan, ca dragostea vietii sale, Daisy Buchanan, filmul pare unul dintre cele mai asteptate din ultima perioada.

Mai avem de asteptat doar pana pe 17 mai, cand va avea premiera in cinematografele din Romania. Pana atunci ne delectam cu noul trailer:

[youtube ozkOhXmijtk 600]

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here