VIDEO: Umorul lui Wes Anderson pentru Prada

0
46

Dupa succesul povestii pentru parfumul Prada Candy L’Eau, Wes Anderson ne amuza cu o noua poveste in maniera-i specifica.  Tot pentru exprimarea universului Prada, parte din Prada Classics, Wes Anderson imagineaza un scenariu ce omagiaza cinematograful italian. Remarcam, in special, imagini iconice ale regizorului sau favorit, Fellini – de pilda, acel paparazzo care urmareste indeaproape orice dezastru.

Unul dintre actorii sai fetis, Jason Schwartzmann, interpreteaza un sofer de curse care, in urma unui accident in timpul curselor din 1955, este nevoit sa renunte. Nu-i ramane decat sa se infrunte cu istoria personala. Se impotmoleste intr-un mic sat, in Castello Cavalcanti, locul din care descopera ca provin stramosii sai. Insa, ca in orice productie de Wes Anderson, imaginea, costumele si personajele creeaza umorul si farmecul filmului.

Regizorul va lansa urmatorul sau lungmetraj, The Grand Budapest Hotel, in ianuarie 2014, cand ne vom reintalni cu Bill Murray, Tilda Swinton si Jason Schwartzmann.

Urmariti  Castello Cavalcanti mai jos:

[youtube yWnKRJ4c8xY 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here