Un refugiu discret – Song Saa Private Island

0

Song Saa Private Island, pe care BAZAAR vi-l propune pentru relaxare într-un paradis asiatic sau pentru o evadare intimă, romantică, este un sanctuar de lux izolat pe două insule private din apele Golfului Thailandei, în apropiere de coasta Cambodgiei, în arhipelagul Koh Rong.

Song Saa Private Island, un resort de cinci stele inspirat de satele de pescari locale, combină luxul și eleganța cu o filozofie solidă de conservare și o legătură stabilă cu mediul înconjurător.

Sang Saa Private Island 

Situat pe Insulele Koh Ouen şi Koh Bong, legate între ele printr-o punte peste o rezervaţie naturală marină – ce se întinde pe 100 de hectare și cuprinde recife de corali, peşti exotici, dugongi şi căluţi de mare –, complexul este alcătuit din 27 de vile din lemn, cu acoperişuri din stuf, în perfectă armonie cu natura. Foarte intime și de o frumuseţe simplă, sunt construite fie în junglă, fie cocoțate pe piloni deasupra apei ca de smarald, cu piscine private şi verande cu frangipani, de unde oaspeţii pot admira apusuri şi răsărituri copleşitoare.

Chef Jeremy Simeon, un bucătar de talie mondială, pregăteşte meniuri din fructe de mare, bazate pe ingrediente şi arome unice ale bucătăriei khmere, relativ necunoscute în lume. Meniurile se schimbă zilnic, sunt sezoniere, provin din surse locale și pot fi savurate în restaurantul Vista, cu vedere la ocean de 360 ​​de grade, și în barul Driftwood.

Barul Driftwood

Mâncare cu specific khmer

Restaurantul Vista

Turiştii se mai pot bucura de un centru spa şi wellness (la sejururile de peste cinci nopți, tratamentele de wellness sunt incluse în preț). Centrul de sporturi nautice propune activități de neuitat: snorkeling dimineața, în jurul recifurilor de corali, plimbări cu caiacul după-amiaza, printre mangrovele umbrite, împreună cu biologul marin rezident, și scufundări de noapte în apele bioluminiscente. Se poate practica și yoga sau meditaţie, se pot face vizite în satele de pescari vecine sau drumeţii în pădurile tropicale virgine – experienţe unice, de neratat.

SPA-ul în adierea brizei de la Song Saa

De la 890 $/vilă în junglă/noapte, cu mic dejun; de la 1 iulie 2019, legături aeriene de patru ori pe săptămână din Bangkok (Don Mueang International Airport) spre Sihanoukville, zbor de 1 oră și 40 minute; transfer cu mașina spre Sihanoukville Port, 30 minute, apoi cu barcă rapidă, 45 minute, spre Song Saa Private Island; songsaa.com

Foto: www.songsaa.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here